Srí Lanka nagyon népszerű üdülőhely lett. Azt is kínálja már több Prágából induló légitársaság, de a közeli Németországból vagy Ausztriából is. Repülhet olcsón (Air Arabia) a Sharjah repülőtéren, vagy kényelmesen (Emirates) a dubaji luxusrepülőtéren keresztül. De vannak még lehetőségek. Ez a költségkerettől és a preferenciáktól függ.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mire kell gondolnia, mielőtt elkezdené vásárolni a jegyeket? Tanácsot adunk Önnek.

december - április

Srí Lanka meglátogatására általában a december - április a legnépszerűbb hónap

Tagok

Januárban Srí Lankán találkozol a legkevesebb utazóval

Do Colomba

Lety z Prahy do Colomba od 12tis. Kč

Csinálj zászlóaljat

Ceny letenek do Mattaly

Mennyibe kerül egy jegy Srí Lankára

Jegyárak Colomboba

A grafikon leírja Colombóba induló járatok minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Colombo között, HUF-ban

Jegyárak Bécs és Colombo között

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Colombo között, HUF-ban

Mikor lehet jegyet venni Srí Lankára

Srí Lankára egész évben repülhet. A legnépszerűbb a decembertől áprilisig tartó időszak. Ez az úgynevezett főszezon, és minden bizonnyal megmutatkozik mind a repülőjegyek, mind a szállás árain.

Legjobb nap indulás Srí Lankára

De amikor ideális Srí Lankára menni, az útitervétől függ. Januártól áprilisig a legjobb a sziget délnyugati részén vagy a hegyekben tölteni az időt. Alternatív megoldásként júliustól szeptemberig, de az óceán viharos lehet, és vigyáznia kell. Áprilistól októberig a keleti és északi partok ajánlottak. Az idő napos és az óceán nyugodt.

GYIK a Srí Lanka-i jegyek vásárlásához

Mivel ez egy egzotikus ország, itt sok kérdés merül fel. Ezért úgy döntöttünk, hogy megválaszoljuk a leggyakoribbakat az Ön számára.

Milyen légitársaságok repülnek Srí Lankára?

Nincsenek közvetlen járatok Prágából. Csak átszállással, és ez az adott járattól vagy légitársaságtól függ. A leggyakrabban használt légitársaságok az Emirátusok, amelyek Dubai-csatlakozással rendelkeznek, a katari légitársaságok Doha-csatlakozással és ma már az Air Arabia is Sharjahban.

Mennyi ideig tart repülni Srí Lankára?

A repülés hosszát elsősorban az átszállás hossza befolyásolja. Srí Lankára kevesebb, mint 13 óra alatt, de még tovább is eljuthat. Általában a rövid átszállással rendelkező jegyek drágábbak, ezért érdemes egy hosszú transzfert használni, például Dubajban, ahol a várakozással kapcsolatos tevékenységek csak várakozással bírnak.

Hol lehet jegyet venni Srí Lankára?

Ha úgy dönt, hogy jegyet vásárol, akkor itt megteheti. Ha bármilyen kérdése van a vásárlással kapcsolatban, ne habozzon, írjon nekünk online csevegési vagy e-mail címünkre. Telefonon is kapcsolatba léphet velünk a címen.

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.

  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.

  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.

Szökőárt fenyegeti Srí Lanka?

Az utolsó szökőár 2004-ben volt és Indonézia nagy részét sújtotta. Tehát Srí Lanka nem kockázatos ország, és még ha igen is, kifinomult figyelmeztető rendszerrel rendelkezik, amely előre jelzi az elkövetkező cunamit. Tehát nem kell aggódni.

Beszéljek Srí Lankával?

Igen, a helyi lakosok többsége beszél angolul, így nem probléma bárhol beszélgetni.

Vigyáznom kéne valamire? Mit szabad kerülnöm?

A pénztárcád van a legnagyobb veszélyben. Még egy hétköznapi kedves csevegés is az utcán kezdődik egy boltban a helyiekkel. Ellenkező esetben, ha tisztességesen viselkedsz és apró szabályokat tartasz be, akkor biztonságban vagy. Sem nőknek, sem férfiaknak nem szabad feleslegesen kitenniük magukat. Amire a tengerparton jársz, mindenképpen ne vidd a városba, és egyáltalán ne a templomokba vagy a szent földre - ne vedd hátadat Buddhának. Adjon tippet a helyieknek a szolgáltatásért. Nem kell nagynak lenniük, nagyon hálásak minden rúpiaért.

Szükségem van-e vízumra Srí Lankán?

Indulás előtt vízumról kell gondoskodni. Szerencsére lehetséges online jelentkezés és fizetés. Ez az úgynevezett ETA. A legjobb, ha közvetlenül itt jelentkezik, és itt minden információt megtalál. Győződjön meg róla, hogy az útlevele a visszatérés után még 6 hónapig érvényes.

Mi a teendő Srí Lankán való leszállás után

Po vyzvednutí zavazadel doporučujeme si ještě na letišti směnit peníze (viz. téma https://www.flymeto.com/blog/hu/sri-lanka/#měna-na-srí-lance) a koupit jednorázovou sim kartu. Na ostrově není velmi dobrá wifi a většinou musíte stát přímo u modemu, abyste aspoň mohli poslat fotku rodině nebo známým. Pokud bydlíte v resortu nebo hotelu, nabídnou vám možnost vyzvednutí na letišti. Právě za směnárnami uvidíte sedět několik desítek řidičů. Pokud chcete cestovat po vlastní ose, záleží kam máte namířeno. Na kratší vzdálenosti se vyplatí tuk tuk (místní forma osobní přepravy pro dva), ale pokud jedete někam dál, využijte spíš vlak nebo autobus. Případně, když vám nevadí si připlatit, můžete si pronajmout auto s řidičem. Jistě nejpohodlnější varianta a možná, že dostanete po cestě i výklad.

Miért kellene Srí Lankára menni

Több oka is van Srí Lankának. Kellemes és befogadó emberek, pihenésre hívogató gyönyörű strandok, gyönyörű természet hosszú túrákhoz, egzotikus és finom ételek, igazi ceiloni tea, lélegzetelállító látnivalók és vadállatok a keze ügyében (pl. Majmok és monitor gyíkok szó szerint)

Népszerű járatkombinációk Srí Lankára

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Srí Lankára az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Srí Lankára az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Srí Lankáról

Már van Srí Lankára jegyed? Olvassa el a Srí Lankáról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Srí Lankára