A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(ZNZ)

Zanzibár valami rendkívüli vonzza Önt, maradjon víz alatt!

Az a tapasztalat, amely izgat, akkor nem mindenki álma, aki szeret új és érdekes élményeket felfedezni, a szokatlan és egyedi szállások pedig a megfelelő dolog, hogy ne hagyja ki!

Nyári vakációt tervez? Próbáljon ki valami teljesen eredeti és felejthetetlen évet ebben az évben - remek tipp van az Ön számára. A víz alatti szállodai lakosztályban tartózkodó három emeletes szálloda a tenger szintjén helyezkedik el, és a legalacsonyabb szint a víz alatt található. A Manta Resort víz alatti szobája a Pemba-szigeten található, a Zanzibar-szigetek része. A turizmus nem túl fejlett, tehát a béke és a magánélet oázisát találja itt. Nagy vonzereje a meglehetősen változatos víz alatti élet. A 17 lakosztály közül a legforgalmasabb néhány tíz méterre található a parttól.

A tengerszint feletti padló a hajó horgonyzására szolgál. Itt található egy nappali és egy fürdőszoba. Ha egy lépéssel magasabbra lépsz a létrán, akkor a tetőre jutsz, ahol ideális körülményeket találsz a napfényhez való napozáshoz, majd éjszaka úszhatnak a csillagos ég alatt.

A legérdekesebb dolog, amit a szálloda kínál, a víz alatti rész, amelynek hálószobája lenyűgöző kilátással rendelkezik majdnem minden oldalára. Nappal és éjszaka nagyon aktív víz alatti életet nézhet. Az ablakon rendszeresen élénk színű halak, trombita trombita és a hosszúkás halak állnak. Ne hagyja ki ezt a tapasztalatot, vigye el kedvesét és utazzon külföldre, ahol tökéletes nyaralás várja Önt eredeti szállással!

Jegyet vásároljon olcsón online és takarítson meg pénzt! Prága vagy Bécs Pemba repülőjegyei állnak rendelkezésére, tehát ne habozzon, és élvezze álmai Afrikában töltött nyaralását!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória