A Flymeto regisztráció előnyei
 1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 2. Erős ügyfélszolgálat.
 3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dar Es Salaam (DAR)

Az utazás előtt?
Mit kell megoldani, mielőtt az egzotikusba kerülne
Utazási biztosítás Fontos, hogy emlékezzen, mielőtt elhagyja Naponta néhány koronával több millió orvosi beavatkozás ellen védve lehet. Még akkor is biztosítson, ha csendes nyaralásra megy, ahol 10 napig napsütötte az üdülőhelyet. Az egészséges ember, mint például a hasadás, összeomolhat egy egzotikus bacillust, vagy véletlenül kárt okozhat másoknak. És ha nyaralni megy adrenalin sportokkal vagy más aktív tevékenységekkel, akkor is biztosan gondoskodjon róla. Nemzetközi vezetői engedély Ha azt tervezi, hogy autót bérel a helyszínen, és átlépte az országot, akkor fedezze fel, hogy milyen dokumentum szükséges vezetéséhez.
Dec 02, 2015 2 min
Bővebben ..
Miss Universe döntő
Észak-Amerika · Florida - USA
May 20, 2021 1 min
Bővebben ..

Zanzibár, kristály-tenger és fehér strandok

Zanzibár egy mesés hangzású név egy egzotikus szigetről az Indiai-óceánon. A sziget évszázadok óta az Ománi szultánokhoz tartozott, és kaput jelentett a fekete-afrikai Afrikához, amely a rabszolgakereskedelem fontos helye volt. A 18. század közepén állítólag évente 15 ezer rabszolgát adtak el. Szerencsére ez már nem így van, de a történelem egy darabja továbbra is fennáll. Ez egy fűszerbolt, amely a világ minden tájáról utazik, hogy a helyi konyha szerves részévé váljon.

A turisták kedvenc szigete kristálytiszta homokos strandokat kínál korallzátonyokkal, érintetlen természettel és építészeti látványosságokkal. Népszerűségét segíti a szállodakomplexumok legszélesebb körű és folyamatos javulása.

Dar Es Salaam - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Abandoned white sand beach in the south of the island of Zanzibar
Flymeto - Nádherná pláž podél modrých vod Indického oceánu v Zanzibaru. Zanzibar je ostrov nacházející se blízko od pobřeží Tanzane Afrika.
Flymeto - Tanzánské šilinky v jamce na pláži Nungwi, na severu Zanzibaru v Indickém Oceánu, Tanzánie.
Flymeto - Zanzibar, Tanzania červen 18, 2013: lidé nakládají náklad a zavazadla na střechu prostředku místní dopravy zvanému Daladala. Daladaly jsou levné přeplněné minibusy, které jsou na ostrově hojně provozovány.
Miért utazna velünk ide Afrika?
 1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Készítse el útiterveit 500 millió repülés 10 másodperc alatt Kényelmes keresés

Az Egyenlítő közelsége miatt Zanzibáron trópusi éghajlat van, és egész évben 30 ° C hőmérsékletet várhat.

Zanzibár, mint Tanzánia szigetének fő pénzneme a tanzániai shilling (TZS). A 100 TZS körülbelül 0,96 CZK körül jár, de fizethet amerikai dollárral is, amelyet szállodákban, éttermekben és akár ajándékboltokban is kap. A szálloda nagy üdülőhelyei szintén elfogadják az eurót. Ha elfogy a tanzániai shilling, akkor pénzváltók állnak rendelkezésre a Stone Town-ban, ahol ATM-ek is találhatók, amelyek gyakran nem működnek.

Az árak a zanzibari üzletekben nagyon hasonlóak a hazánkhoz, az alapvető különbség az itt vásárolt vízben körülbelül 56 CZK / 1,5 liter és az üzemanyag, amelynek ára körülbelül 5 CZK / l. A sör rajongói felvidíthatják, mert az éttermekben kb. 40 CZK / 0,5l-re kaphat kedvenc italát. Ha kedves rajongó vagy, akkor ezt megteheti a helyi piacokon, és gyakran kap érdekes kedvezményeket.

Hogyan és hogyan kell utazni

Naponta körülbelül 40 USD-ért autót bérelhet, ez a leggyorsabb út a szigeten. A sziget útviszonyai miatt keresse a terepjárót, amely minden bérleti társaságnál alapvető. Szüksége lesz nemzetközi vezetői engedélyre vagy helyi engedélyre (helyben kapható) és nagyon könnyű lábra a gázpedálon, mivel a rendőrségi járőrök 10 km-enként vezetik az utakon.

Ha nem siet, találkozni akar és pénzt akar megtakarítani, akkor kihasználhatja a helyi “dalla-dalla” buszokat (amelyek valójában ponyvás teherautók). A viteldíj csak egy dollárba kerül, de a rövid utazás könnyen meghosszabbítható több órára, és így autentikus információkat kaphat az utasoktól.

Ha nem vagy a térkép barátja, és nincs frissített navigációja, vegye igénybe a helyi taxi szolgáltatásokat, amelyek 1 USD / 1 km-nél kevesebbet fizetnek. Kerülje el a TAXI ügynököket, és mindig próbálja meg magához jutni a sofőrrel, és az árról tárgyaljon vele. Ezzel megtakaríthatja a meditációs felárat, amely a normál adó kétszerese lehet.

Kőváros

Stone Town, az UNESCO világörökség része, Zanzibar város történelmi központja. A város építészete a szuahéli kultúra változatos hatásait tükrözi, az arab, perzsa, indiai és európai kultúrák egyedi összefonódásával. Természetesen nem felejti el meglátogatni. A keskeny és fényesen díszített utcák labirintus vár rád, és még akkor is, ha járkálsz, új dolgokat talál bennük. Ideális a helyi útmutatók használata, akik maguk kínálják az utcán.

A város látogatásakor mindenképpen látogasson el a volt Szultán-palotába, amelynek minden este egzotikus élelmiszerpiac áll előtte. Ne hagyja ki a Csodák Háza nevét, amely a nevét kapta, mert már a 19. században felvonóval, szennyvíztel, folyóvízzel és elektromos árammal, valamint szépen berendezett, régi gyógyszertárral felszerelt. A láncos rabszolgák szobrászati csoportja kötelező megállást érdemel, hivatkozva a sziget történelmére.

Dar Es Salaam - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Stone Town, Zanzibar, z ptačí perspektivy.
Flymeto - Stone Town: Památník Trhu s otroky ve Stone Town na ostrově Zanzibar, Tanzánie
Flymeto - Stone Town: Místní lidé na ulici ve Stone Town. Stone Town je nejstarší čtvrť Zanzibar City, hlavního města Zanzibaru, Tanzánie
Flymeto - Zemědělec na zanzibarské plantáži s kořením, jak ukazuje barvící semena čerstvě sklizeného koření annatto během prohlídky doprovázené průvodcem
Flymeto - Procházka po lávce mezi Mangovníky blízko Jozani Forest,Zanzibar.
Flymeto - Červená opice Colobuse, jak leze po větvi na vrchol rostliny/stromu v Jozani Chwaka Bay National Park, Zanzibar
Miért utazna velünk ide Afrika?
 1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Adja el saját túráit Beszéljük az Ön nyelvét

Látogasson el a fűszerfarmba

Ha a főzés és az illat rajongója, ne felejtsd el a “fűszer-túrát”, ahol látni fogják a fűszereket, mielőtt az eljutnának a boltok polcaira. A fővárostól körülbelül 40 km-re meglátogathatja a helyi farmot, ahol a legjobb és illatosabb fűszereket termesztik. Illata illata a friss gerezd, fahéj, szerecsendió. Látni fogja, hogy a paprika valójában hogyan növekszik, és meglepődhet, hogy ugyanazon növényen különféle borsok nőnek. Kóstolhatja meg a friss kókuszvizet és az édes banánt.

Jozaniforest

A Jozaniforest egy csodálatos séta az érintetlen természetben, mindenütt jelenlévő majmok, gyíkok, teknősök, csúnya hernyók és más, az Ön számára ismeretlen rovarok körül. Ugyanakkor információt kap a növényvilágról, amely végigvezeti Önt. Ezen az utazáson valószínűleg nem állítja le a majmok életének forgatását, de vigyázzon, ha fényképez a mobiljával, így nem veszíti el. Felejtsd el az egész utazást áprilistól júniusig, ahol az eső fél méter és egy méter víz van, de a mangrove-ösvényre egy nagy úton veheti meg az útját. Ez határozottan megéri. A belépés körülbelül 7,50 dollár, az ár tartalmaz egy útmutatót, de ahogy Zanzibárban szokás, neki kell kapnia egy “tippet”.

Safari v Selousu

A fővárostól Selous-ban cessna kap, és maga a repülés olyan élményekkel fog tölteni, amelyeket nem felejt el. Repülj át a kék óceánon és a sárga szavannán, ahol a vízparti vízpartokat láthatod a tavakban. A leszállás után egy tapasztalt útmutatót vezet, aki minden részletet megismer az állatokról és nyomon követi őket. Felejtsd el az állatkertet. Hiteles élményben részesül, és lehetősége nyílik természetes környezetben is megnézni a Nagy Ötöt.

Dar Es Salaam - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Sloní rodinka v Tarangire National park, Tanzania.
Flymeto - Zebry na cestě v národním parku Serengeti v popředí džípu s turisty. Afrika. Tanzania.
Flymeto - Skupinka delfínů plavajících před člunem. Zanzibar.
Flymeto - istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Afrika?
 1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 2. Erős ügyfélszolgálat.
 3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Készítse el útiterveit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Snorkeling és úszás delfinekkel

A legnépszerűbb delfinhely Kimimzaki, a Zanzibár-sziget déli partján található. Menjen arra a helyre reggel, amikor a nap nem melegíti a tengerszint feletti magasságot, és a delfinek ugrálnak a felszínen. Időnként legfeljebb három órán keresztül kell maradnia a helyén, de ha öt delfint lát a felszín felett, akkor felismeri, hogy a várakozás megéri.

Hajózás naplementekor

Ha romantikus vagy, ne felejtsd el az esti vitorlázást a nyílt tengeren egy hagyományos fa dhow dhow-ban. A tapasztalt tengerészek motorokkal szállítják el a partról, majd csak szél és vitorlák segítségével vitorláznak. Ön rajtad múlik, hogy hallgat-e a nyugodt esti tengert, a szél felpattant a vitorlákra, vagy eljut az eljegyzési gyűrű zsebébe.

Dar Es Salaam - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Silueta plaechetnice a mořského zálivu během překrásného západu slunce.
Miért utazna velünk ide Afrika?
 1. Erős ügyfélszolgálat.
 2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül Készítse el útiterveit

Összefoglalás

Felszállás előtt feltétlenül adja hozzá a brit Plug Adapter-t, amely egy 20+ faktoros fényvédő. Ne felejtse el, hogy a vízrendszerben a víz nem inni, ne megy lefeküdni szúnyogháló nélkül, és minden bizonnyal ne exportáljon elefántcsonttermékeket a földről. A hölgyek ne felejtsék el, hogy a társadalom konzervatív muszlimokból áll, ezért a városban sétálva térd alatt szoknyát vagy nadrágot kell viselniük.

Jelenleg Zanzibárt nem kell vakcinázni, de az ajánlott oltások magukban foglalják a hepatitis A és B és a tífusz. A mindenütt jelenlévő szúnyogok miatt ajánlott maláriaanyagok és rovarriasztók használata.

Ha szeretné kedvelni a helyi lakosokat, tanulmányozza néhány alapvető szót, mielőtt elhagyja a http://www.jak-se-rekne.cz/svahilsky/



Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória