A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Kigali (KGL)

Az utazás előtt?
Mit kell megoldani, mielőtt az egzotikusba kerülne
Utazási biztosítás Fontos, hogy emlékezzen, mielőtt elhagyja Naponta néhány koronával több millió orvosi beavatkozás ellen védve lehet. Még akkor is biztosítson, ha csendes nyaralásra megy, ahol 10 napig napsütötte az üdülőhelyet. Az egészséges ember, mint például a hasadás, összeomolhat egy egzotikus bacillust, vagy véletlenül kárt okozhat másoknak. És ha nyaralni megy adrenalin sportokkal vagy más aktív tevékenységekkel, akkor is biztosan gondoskodjon róla. Nemzetközi vezetői engedély Ha azt tervezi, hogy autót bérel a helyszínen, és átlépte az országot, akkor fedezze fel, hogy milyen dokumentum szükséges vezetéséhez.
Dec 02, 2015 2 min
Bővebben ..

Afrikáig

Afrika, amint azt a cseh médiából tudjuk, furcsa helynek tűnik. Háborúk, diktátorok. Emberrablók, orvvadászok és esetenként kisállat, de legjobban buggyantott. És akkor ott van Afrika a külföldi dokumentumfilmekből, ahol az oroszlánok lassított felvételekké válnak, csak érintsék meg. De mi az Afrika valójában?

Először is, Afrika nem olyan, mint Afrika. A kontinens több mint ötven különböző állammal rendelkezik, amelyekben sok különféle etnika él. Talán nem érdemes hangsúlyozni, hogy a polgárháború által sújtott Dél-Szudán meglátogatása nem lesz a legjobb ötlet. Szerencsére vannak olyan államok és államok, amelyek Afrika első kapcsolatfelvételére készülnek, és mi sem ítéljük meg a párizsi romantikus utazást az a tény, hogy Ukrajnában zajlik a háború.

Tehát - már csomagolva van, szandál a lábadon, és el akarja menni a Szaharától délre fekvő Afrikába, ahol még soha nem volt. Hol kezdjem? Csomagoltad a fürdőruhád? Menj Szenegálba. Rávilágítunk erre az egyes utazók szempontjából, de kezdetben elegendő tudni, hogy gyönyörű tenger van és a helyiek Teranga-nak hívják országukat, ami a helyi nyelven vendégszeretetet jelent. Nagyszerű úszás és búvárkodás Kenya Mombasában található. Egy frissítő merülés után a tengeren induljon egy szafari felé. Ha nem szereti a tömeget, akkor kerülje a főszezonot, amikor a nemzeti parkokat dzsippek és turistákkal teli buszok veszik körül.

Kigali - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Jordi Ramisa | istockphoto.com
Flymeto - rchphoto | istockphoto.com
Flymeto - Guenter Guni | istockphoto.com
Flymeto - Nicola Margaret | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Beszéljük az Ön nyelvét Készítse el útiterveit

Dél-Afrika nem káros a fürdésre és a nemzeti parkokra, de nem érdemes a nagyvárosokban tartózkodni, ami különösen sötétben nagyon veszélyes lehet. Talán meg fog lepődni, mint évek óta, hogy éppen ellenkezőleg, egy valóban biztonságos ország Ruanda szörnyű története ellenére. Az általam meglátogatott afrikai országok közül azt is biztonságban találtam a legbiztonságosabbnak.

Olvassa el még Michael tapasztalatait a cápa merülésről Dél-Afrikában.

Az ökoturizmus rajongója nem hagyhatja ki a helyi hegyekben élő gorillákat, de készen áll arra, hogy egy kicsit becsapjon a zsebébe. Ez igaz egész Afrikára - ha turistaként mozog, nem lesz olcsó.

Az afrikai kontinensen természetesen vannak “utazásbarátabb” országok, de saját tapasztalataim alapján ajánlhatom őket, és megígérem, hogy a jövőben részletesebben ezekre az oldalakra összpontosítom. Garantálom, hogy sokkal hosszabb ideig emlékezni fog afrikai látogatására, mint a tizedik all inclusive tartózkodására egy steril szállodában a világ bármely pontján. De vigyázz - létezik egy afrikai utazási klisé, amely szerint mindenki, aki idejön, mindig visszatér. A legrosszabb dolog ebben a kopott bonmotban az, hogy igaz.Kapcsolódó cikkek