A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Kényelmes keresés
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Maastricht (MST)

Vízi kastély, vidámpark és vízesés, látogasson el Belgiumra

Maastricht Hollandia legrégebbi városa, a Meuse-folyó partján. A helyi műemlékek kapcsolódnak a katonai történelemhez. A város fő pontja a történelmi Markt tér, a városháza körül, a régi templom épületek, a Sint Servaas Basiliek román stílusú temploma és a Sint Janskerk gótikus temploma. A helyi sajátosság és vonzereje számtalan park, egyikükben - az Aldenhofparkban található a megszállást meghódító hódító, a híres d’Artagnan szobra.

Ebben a gyönyörű és érdekes országban - Belgiumban, mindössze 14 km-re Maastrichttől, Rijkhoven kis faluban - egy nagyon nagy kastélykomplexum Alden Biesen. A vízvárat a 11. században alapították, és ma az egyik legnagyobb turisztikai látványosság Belgiumban. Ha ősszel megy ide, lélegzetelállító nemzetközi virágfesztivál lesz tanúja.

Híres fesztiválokat, például a Scottish Weekend és a Nemzetközi Mesemondó Fesztivált rendszeresen rendeznek itt. A kastélykomplexum nagyon nagy kertekkel és templommal is büszkélkedhet.

Ezen kastély-emlékmű mellett menjen a leghíresebb belga vízeséshez. A vízesések a Grand Coo falu közelében találhatóak, noha csak 15 méter van, ez egy gyönyörű látvány.

A helység népszerű a turisták körében, ezért itt számos kiváló étterem és szálloda található. A vízesés közelében található egy vidámpark, ahol sok látnivaló, körforgalom és gyors pálya található.

Még Belgiumban is megismerhetjük az ország érdekes történelmét, amelyet az ország szerte szétszórt gyönyörű műemlékek kötik. Időben tervezzen meg egy ízléses nyaralást vagy egy hétvégi tartózkodást Belgiumban, jegyet foglaljon előre! Olcsó repülőjegyek Belgiumba és az egész világon, online!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória