A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Adja el saját túráit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Göteborg (GOT)

Vigye családját a Liseberg szórakoztató központba

Skandinávia egyik leglátogatottabb szórakoztató központja a göteborgi Liseberg Park, amelyet évente több mint két millió látogató látogat meg. Az új, elkövetkező évben nem szabad hiányozni ön és családja!

A göteborgi Liseberg vidámparkban a gyerekek a paradicsomban lesznek!

A park neve a 18. századból nyúlik vissza, amikor a helyi földtulajdonos Johan Anders Lamberg feleségének Lisa nevében Lisas Bergnek nevezte földet.

Az 1820-as években egy kis vidámpark és kongresszusi központ nyílt a látogatók számára. A legnagyobb attrakció a 996 méter hosszú fa felvonó volt. A parknak csak egy hónapig kellett nyitva állnia, de a látogatók óriási érdeklődésének köszönhetően a mai napig nyitva marad. A park jelképe egy zöld-rózsaszín nyuszi.

A legnépszerűbb látnivalók közé tartozik a Balder fahullámú hullámvasút - különösen az apukák által élvezett -, amely eléri a 85 km / h sebességet, a Flumeride vízi látnivalók és a Kanonen hullámvasút. A parkban számos ajándékbolt, étterem és játékterem található.

Különösen lehet jegyet vásárolni a kísértetjárta Gasten szállodába. Ez azonban csak az erős karakterekre vonatkozik, a látványosság során a látogatókat jelmezek szereplői kísérik. A látogatóknak itt is bizonyos szabályokat kell követniük: a látogatók semmilyen módon ne érjenek hozzá, és a vállaiknál fogva tartsák egymást, és “vonatot” képezzenek. Milyen gyorsan mozoghat egy ilyen csoport, tudni fogja, mikor az utolsó egy sorban feltérképezi a zombikat.

A park szó szerint paradicsomi kert, valóban hívogató hely a kikapcsolódásra a gyönyörű nyári napok egyikén.

Itt mindenkit elfelejtettek, a móka a kicsi, nagy, fiatal és idős ember élvezi, velünk ruházzon Skandináviát, vásároljon jegyet a legjobb áron, és sok pénzt takarítson meg!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória