Növekvő vonzereje miatt Vietnam az elmúlt években az egyik legnépszerűbb úti cél volt. Több mint 10 nemzetközi repülőtér van, de ezek közül csak 3 előnyös Európából repülni. Ezek a Hanoi Nemzetközi Repülőtér, Ho Si Minh-város és Da Nang. Európából a legtöbb járat a hanoi Nội Bài repülőtérre és a Ho Si Minh-város Tân Sơn Nhất repülőtérére megy. Innen könnyedén elköltözhet Vietnam bármely részébe.

Ez az ország nagyon népszerű a cseh állampolgárok körében, ezért 2020 tavaszán elindult az első közvetlen légi összeköttetés Prága és Hanoi között. A Bamboo Airways üzemelteti hetente kétszer, vasárnap és szerdán. Egyirányú járatok is igénybe vehetők, amelyek többsége elérhető. Az átlagos repülési idő körülbelül 15 - 20 óra. Számos légitársaság közül választhat, például az Emirates Dubaiban megállással, a Qatar Airway a dohai megállóval vagy az Aeroflot Moszkvában.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mielőtt vietnami jegyet vásárolna, jó, ha megtudja, milyen időjárás van itt ilyenkor. A legjobb idő a nyaralásra ebben az országban november - április. Ezek azok a hónapok, amikor a legkevesebb a csapadék. Vietnam méretét tekintve azonban nincs rossz idő. Attól függ, mire számíthat az ünnep kapcsán. Szükséges a jegyek jó idő előtti, legalább 2-4 hónapos megvásárlása is. A később vásárolt jegyek sokkal drágábbak. A jó árak átlagosan 10 - 13 000 CZK között vannak.

Mire kell gondolnia, mielőtt elkezdené vásárolni a jegyeket? Tanácsot adunk Önnek.

november - április

Ezek azok a hónapok, amikor Vietnamban a legkevesebb csapadék

Egész évben

Az időjárás egész évben alkalmas utazásra

Do Hanoi

Lety z Prahy do Hanoje od 13tis. Kč

Do Saigonu

Do města Ho Či Min na jihu od 12tis. Kč

Mennyibe kerül egy vietnami jegy

Vietnam a közelmúltban nagyon vonzó célponttá vált, és egyre több járatot kínál Európából. Ennek eredményeként az árak nagyon kedvezőek. Az átlagár 13 000 és 14 000 között mozog. CZK. A jegyek olcsóbban, 11 ezer körül is megvásárolhatók. CZK, de figyelemmel kell kísérni a légi fuvarozók tevékenységét. Érdekes ár elérése érdekében fontolóra kell venni a szomszédos országok repülőtereinek indulását is, például Münchenből vagy Bécsből, ahonnan a kínai légitársaságok jóval 10 000 CZK alatt repülnek.

Jegyárak Hanoiba

A grafikon leírja Hanoiba talált jegyek minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Han kínai között, HUF-ban

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Han kínai között, HUF-ban

Mikor lehet jegyet venni Vietnamba

2-4 hónappal a tervezett indulás előtt jó jegyeket vásárolni Vietnamba. Mindenképpen jó követni a légi fuvarozók intézkedéseit, hogy az ár a lehető legkedvezőbb legyen.

Legjobb nap indulás Vietnamba

A vietnami jegyárak nem sokat változnak az év során. Az egyetlen kivétel a húsvét, a karácsony és az újév időszaka, amikor a jegyárak kétszer olyan drágák, mint az átlagárak.

GYIK a vietnami jegyek vásárlásához

Íme néhány gyakori kérdés és válasz a vietnami járatokkal kapcsolatban. Ha további kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk online csevegés vagy e-mail útján.

Milyen légitársaságok repülnek Vietnamba?

Csehországból lehet elérni Vietnamot, Hanoit, most vasárnap és szerdán közvetlen összeköttetéssel a Bamboo Airways-szel. Prága és e célállomás között még nincsenek közvetlen kapcsolatok. Több légitársaság repül Prágából egy átszállással. A leggyakrabban használtak közül az Aeroflot, a Qatar Airlines, az Air France, a Turkish Airlines és az Emirates.

Ha egyike azon turistáknak, akiket az ár érdekel a legjobban, Németországba vagy Ausztriába juthat Vietnamba, ahonnan a kínai légitársaságok nagyon alacsony áron repülnek. Akció közben ezek a jegyek körülbelül 7 ezer koronát tesznek ki, de a nagyon hosszú transzferek kárára. A repülés hossza akár 40 óra is lehet.

Mennyi ideig tart a vietnami repülés?

Csehországból lehet elérni Vietnamot, Hanoit, most vasárnap és szerdán közvetlen összeköttetéssel a Bamboo Airways-szel. A repülés körülbelül 11 órát vesz igénybe. Ez az egyetlen közvetlen kapcsolat Csehország és Vietnam között. Több átszálló járat van. Ezek a járatok általában átlagosan 15-20 óráig tartanak. Attól függ, melyik járatot választja. Sok utazó a lehető legrövidebb átszállást részesíti előnyben, de egyre többen használják a hosszú transzfereket, mint lehetőséget a változó város megtekintésére. Ebben az esetben választhat olyan járatokat is, amelyek repülési időtartama meghaladja a 25 órát.

Hol lehet jegyet venni Vietnamba?

Járatok Vietnamba kényelmesen keresés portálunkon. Házőrzőnk segít a legjobb árak figyelemmel kísérésében, amelyeket a saját igényei szerint állíthat be. Ha nem biztos a vásárlásban és a keresésben, akkor bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal online csevegés vagy e-mail útján.

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. Erős ügyfélszolgálat.

  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.

  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.

Mi a teendő a vietnami leszállás után

Miután leszállt az egyik vietnami repülőtérre, először bevándorlási ellenőrzésre megy, ahol érvényes vízumot kell bemutatnia. Ez megtehető online e-vízumként vagy vízumként érkezéskor, jóváhagyólevéllel. Akkor érdemes legalább némi pénzt kicserélni és egyszeri SIM-kártyát vásárolni. Pénz, mert nagyon ritkán fizethet a kártyával, és a SIM-kártyát főleg internetkapcsolatra, például navigációra használja. A Wifi lefedettség Vietnamban nagyon jó, de csak éttermek vagy szállodák után.

A repülőtérről többféle közlekedési mód van. A taxis szolgáltatás itt működik, nagyon jól. A taxikhoz hasonló másik lehetőség, nevezetesen a Grab szolgáltatás. Lényegében ez egy ázsiai Uber. Itt nagyon jól működik, és az előnye a beszállás előtt megbeszélt ár. Soha nem fog megtörténni veled, hogy többet fizetsz. Használhat helyi buszvonalakat is, amelyek a legolcsóbbak.

A repülőtéren autó- és motorkerékpár-kölcsönző is működik. Ez a legtöbb utazó általános választása. De légy óvatos, fontos, hogy rendelkezzen nemzetközi vezetői engedéllyel.

Miért érdemes Vietnamba menni

Vietnam sok arc, lélegzetelállító természet, kedves emberek, szenzációs ételek és még sok minden más. Vietnam az elmúlt években a turisták kedvelt országa volt. Azt mondják, hogy ez egy kevésbé ismert Thaiföld. Hogy ez igaz-e, mindenkinek magának kell megítélnie. Alkalmas gyermekekkel való látogatásra, de gyermekek nélkül is, és csak hátizsákkal. Ha Ön a végtelen hosszú homokos strandok, a gyönyörű időjárás, a mindent játszó természet és a remek ételek kedvelője, ne habozzon, és menjen Vietnamba, amely mindezt kínálja.

Vietnamnak is gazdag történelme van, így itt még a művészet szerelmesei sem szenvednek. A turistáknak rengeteg tevékenységet kínálnak, kezdve a vietnami földalatti felfedezéstől, túrázástól Indokína legmagasabb hegyéig, kajakozással a Ha Long-öbölben, búvárkodással, főzőtanfolyamokkal, vitorlázással a Mekongon, táborozással a tengerparton vagy őrültként a homokdűnékben. Röviden, itt bármit megtehetsz, ami csak eszedbe jut.

Miért menj Hanoiba

Vietnam fővárosa Hanoi, a folyamatosan fejlődő nagyváros, amely csendes és lenyűgöző. Közel 8 millió lakosa van, és jelentős kulturális, politikai és gazdasági központ. Hanoi első említése a 10. század közepére nyúlik vissza, amikor Észak-Vietnam kínai fennhatóság alatt állt. Az akkori király, az első vietnami Ly-dinasztia itt választotta székhelyét, és Hoa Lu-ból költözött ide. Thang Longnak vagy a repülő sárkány városának nevezte el a várost. A 18. században a lázadók és az új utód-dinasztia, Nguyen hatásának köszönhetően a főváros ismét Hue-ba költözött. 1831-ben Thang Long-t átnevezték Ha Noinak, vagyis a városnak a folyó belsejében. 1976-ig Hanoi csak Észak-Vietnam fővárosa volt. A puccs és az ország 1976-os egyesülése után az egész Vietnami Szocialista Köztársaság fővárosa lett.

A hetvenes években Hanoi-t súlyosan megrongálta az Indokínában zajló amerikai háború, ennek ellenére számos lenyűgöző kulturális emlék található. A leghíresebbek a Hanoi Operaház, a Ho Si Minh-mauzóleum, a Van Mieu, a Tran Quoc Pagoda és még sokan mások, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatni.

Hanoi kiindulópont Észak-Vietnam meglátogatásához, amely a turisták legnagyobb vonzereje.

Miért menjünk Da Nangba?

Da Nang Vietnam kellős közepén található, a főváros Hanoi és Ho Si Minh-város között. A legtöbb ember Vietnamba megy, hogy felfedezze az egész országot északról délre vagy fordítva. Tehát Da Nang nem maradhat el az útján. A kikapcsolódásra és a környék felfedezésére egyaránt alkalmas úti cél. Számos gyönyörű strand található, az egyik a My Khe strand, de más műemlékek is vannak, például a Sárkány-híd, a Bana Hills vidámpark, amely magában foglalja a híres Arany-hidat, szent márványsziklákat, Hoi An lámpás városát kevesebb mint 30 km-re és még sok minden mást. .

Népszerű járatkombinációk Vietnamba

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Vietnamba az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Vietnamba az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Vietnamról

Már van Vietnamba jegyed? Olvassa el a Vietnamról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Vietnamba