A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bangkok (BKK)

Vegyünk Thaiföldön, talán egy egzotikus tengerparton

Cserélje ki az ünnepi termet egzotikus strandokra és egy romantikus, tengerparton megvilágított vacsorára. Az utazási irodák frissítik és bővítik az egzotikus esküvői szertartások kínálatát. Thaiföld a legnépszerűbb. A távoli országba való belépésnek megvannak az előnyei. Kerülheti az esküvő előtti stresszt, nem kell kitalálnia, ki vagy meghívó, vagy ki nem. A thaiföldi esküvő tökéletes választás az eljegyzett pár és szeretteik számára. Esküvői ruha helyett rövidnadrág és póló, tiszta fehér napszemüveg elegendő. Kényeztesse magát masszázzsal vagy romantikus vacsorával a szertartás után.

Külföldön a házasság évente 3500 pártot köt. Az esküvő Thaiföldön és más egzotikus országokban elsősorban a fiataloké. A házasságkötési helyek közé tartozik Mauritius, a Ko Samui Thai-sziget és más kis romantikus szigetek. Esküvői ceremóniát választhat utazás közben vagy egyedül is, amikor olcsó járatokat és szállást kap. Ha esküvőt választ egy utazási irodával, akkor az ünnepség megszervezése elsősorban az utazás során fog történni. Semmiért nem kell aggódnia.

A szertartáshoz szükséges repülőjegyek, szállítás a ceremóniához, szállás, házassági okmányok. Thaiföldön hagyományos thai esküvői is lehetnek, amelyek során az esküvő buddhista szellemben zajlik, megfelelő virágdíszítésű szerzetesek részvételével. Menyasszony ruha stylist, fésű fodrász. A ruha hagyományos Thai stílusú lesz. Az utazási iroda megszervez egy tortát, pezsgőt és egy szertartás utáni programot, vagy egy romantikus utazást meglepetésként az ifjú házasok számára.

Ko Samui szigetét a szerelem szigetének hívják, és ez egy igazán népszerű úticél az esküvője számára. A 100 km hosszú sziget 2,5 millió pálmafával lenyűgözni fogja Önt. Ön is karácsonyi ünnepeket tölthet és ünnepelheti az új év érkezését. Ne felejtsd el a tengerparton házassági álmát csak tanúkkal lefoglalni és teljesíteni. Romantika, gyönyörű szálloda és érintetlen természet várja Önt.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória