A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Velence (VCE)

Vásárlás lehetséges Bibione-ban (Olaszország)

Az egyik legnépszerűbb olasz üdülőhely, a lagúnák és mocsarak helyén található. Igaz, hogy az olaszok elsősorban sok turizmusban élnek, azaz éttermekben, szállodákban és tengerparti területeken, kissé alkalmazkodva a turisták mentalitásához.

Mint minden üdülőhelyen, itt sem fog hiányozni sok sportesemény. Mint például: röplabda, tenisz, bowling, szörfözés, a ló szerelmeseinek élvezni fogják a lovaglást egy gyönyörű célponton keresztül, sőt a kerékpárosok sem fognak rövidek.

Vásárlás Bibionében:

Itt is számos olyan üzletet talál, amelyek minden vásárló szerelmét elragadtatják. A márkás és a modern üzletek klasszikus sorozatából lehetősége van meglátogatni azokat a piacokat, amelyek minden kedden délután nyitva vannak a parkolóban lévő parkolóban.

Ha luxus ételeket szeretne főzni a szállodában akár nyaralása alatt is, ezek a piacok teljesen ideálisak. A legjobb nagyon ízletes ételek itt a halak, gyümölcsök, zöldségek és sajtok.

Az ételek és ruházat mellett olcsó bútorokat, gyümölcsöket, zöldségeket, tenger gyümölcseit, hagyományos termékeket és minőségi bort is vásárolhat.

Látnivalók Bibione-ban:

Az utazók szeretik a helyi tengert. De találhat még sok más látnivalót, például termálfürdőt, vidámparkot, helyi kiskereskedelmi piacokat, strandröplabda-, kerékpár- és görkorcsolyázási útvonalakat, gyermekek számára - fokozatos belépés a tengerbe, hegymászó keretek és játszóterek, éjszakai élet, varázslatos strandprogramok - bárok, diszkók , Állatkert Lignanoban, legendás műemlékek - Velence, Caorle, Lignano, Padova, Portogruaro, Guliverlandia - szórakoztató park gyerekeknek, Aqusplash aquapark Lignanóban, étterem.

Ne habozzon, és eljuthat a napos Olaszországba.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória