A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Denpasar Bali (DPS)

Vándorlás a VII. Tavak körül - a világ legszebb vulkáni tavai

Tudja, mely tavak tartoznak a legszebb és legszebbek közé? A legjobbat választottuk meg!

Ijen, egy kráter típusú tó jött létre, feltöltve a krátert vízzel. Az azonos nevű vulkán és tó Java, Indonézia területén található. Ijen a leghíresebb és legszebb a kráter tavak csoportjából, amely annak része. Tipikus türkiz színű nem alkalmas úszásra! Ez egy savakkal telt tó.

Az üres éghajlati kamra süllyedése a talaj felső részének súlya alatt nyugtató tagokat hoz létre. Az egyik a Salvadori Coatepeque-tó, amely szintén a legnagyobb a Salvadori-tavak közül. A tó körül termálforrások is vannak. A Coatepeque azért érdekes, mert közepén van Teopan szigete, amely eredetileg a majakat szolgálta vallásos célokra. Ma a tót széles körben használják vízi sportokhoz. Itt remek feltételeket talál az ideális nyaraláshoz!

Japán legnagyobb vulkáni tója a Towada-tó, és nagyon népszerű turisztikai célpont. Honshu hegyvidéki és erdős részén található, forró forrásokkal, egyedi őszi jeleneteiről híres.

A gyönyörű Katmai-hegyet hatalmas kitörés előzte meg. A Katmai-hegy az azonos nevű alaszkai nemzeti park része, ahol a park egyik legjelentősebb látványossága körülbelül kétezer barna medve, akik rendszeresen jönnek ide a lazac szaporodására vadászni, ami számukra hihetetlen finomság.

Gyere újra velünk, hogy fedezze fel a tavak szerte a világon, néhányan kísérteties a vízi játékokra, mások a kameráinkra kísértik a szépségüket és az egyediséget. Csak nálunk vásárolhat olcsó járatokat a világ minden tájáról, minden nap nagyszerű ajánlatokat kínálunk utazáshoz és számukra

Foglaljon időben a repülőgépre időben, és induljon kalandra!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória