A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Melbourne (MEL)

Van egy piknik a város közepén!

Az ausztráliai Melbourne második legnagyobb, de sokkal csendesebb városa valóban sokat kínál. A hatalmas fákkal teli zöld parkok tele vannak felhőkarcolókkal, és itt piknik is elrendezhető, talán a város közepén.

A Rialto felhőkarcolójából 252 m magasságból felejthetetlen kilátás nyílik az egész városra. Láthatjuk a Port Philip Bay-t és az Albert Park Lane-t, valamint a híres Formula 1 autóversenypályát. A legjobb, ha később délután elindulunk, hogy nappali fényben elérjük a várost, és éjszakai fény alatt a kávézóból nézhessük.

Ne hagyjon ki egy sétát a Southgate-i Yarra folyó sétányán, gyere ide kultúra, bevásárlás és gasztronómia céljából. Hajtson fel egy hajóra, feltétlenül élvezze az utazást!

Étkezhet a Lygon Street olasz étteremben.

Melbourne-ben különféle utazásokra is tölthet időt, közelebbről megnézheti a gyönyörű vidéket, és sokkal többet élvezhet egy szép buszos túráról, ha a Puffing Billy gőzmozdonnyal jár. Érdemes megnézni a William Ricketts Sanctuary-t, ebben a bokorban található parkban érdekes őslakos szobrok láthatók fák és sziklák között.

Melbourne legszebb parkja a szabadon hozzáférhető Királyi Botanikus Kertben található. Csodálatos oázist talál a belvárosban, amellett, hogy felfedezi a ritka növény- és fákmintákat, pikniket tarthat barátaival vagy mehet a szabadtéri moziban.

Melbourne egy érdekes és gyönyörű város, amelyet első kézből meg kell ismerni. Repüljön most a világ másik oldalára verhetetlen áron! Fedezze fel számos kalandot kevés pénzért, utazzon külön-külön és élvezze többet, mint mások! Foglaljon még ma kedvező áron!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória