A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

St Maarten (SXM)

Válassza ki a megfelelő helyet nászútjára!

A magánélettel teli romantikus öblöket és a végtelen, fehér, selymes homokkal borított strandokat a magas vulkáni hegyek sorakoznak, egy trópusi erdő tele van ritka fákkal a vulkán lábánál, dzsungel hangja, sekély tengerek tele halászó színes halakkal, koktélokkal, tengerparti reggae-val - mit tehetnék még többet! A hely, amelyet megemlítünk, a vulkanikus eredetű St. Lucia kicsi szigeti állama, amely a Karib-tengeren található, a Kis-Antillák szigetcsoportjában.

A sziget partját a kristálytiszta Karib-tenger mossa, a pálmafák hosszú homokos strandokkal vannak bélelt, rengeteg napsütéses nap, és a hűtött italok tökéletes légkört teremtenek az élet fontos szakaszának, a nászútnak a megtapasztalásához.

A sziget domináns tulajdonsága a két nagy és kis pitoni vulkáni szuka, amelyeknek köszönhetően nem tévedheti össze Szent Lúciát egy másik szigeten.

Kóstolhatja meg a frissítő helyi frissítő Piton lager-t, míg a falusi éttermekben kóstolhatja meg a friss karibi tenger gyümölcseit.

A sportolók a szigeten is megtalálják az utat, minden szállodakomplexumban számos úszómedence és teniszpálya található, de van egy 18 lyukú golfpálya is.

Próbálja meg a búvárkodást, élvezze a búvárkodást, a horgászást, a lovaglást naplementekor, teniszt, squash-t és szörfözést.

Tapasztalja meg a nászútot, amely sokáig irigyelni fog! Foglalja le St. Lucia-járait alacsony áron ma, és takarítson meg pénzt!

Biztonságosan utazzon repülővel a világ minden tájáról, minden úticél pontosan azt kínálja, amit látni, megtapasztalni és felfedezni szeretne. Rendszeresen nézd meg a szakaszunkat, és merítsen ihletet a következő ünnepre. Ne üljön otthon és fedezze fel, a saját utazás egyre népszerűbbé válik, miért ne próbálja ki, és megfelelő pénzt takarít meg a nyaralásához ?!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória