A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Vancouver (YVR)

Miss Universe döntő
Észak-Amerika · Florida - USA
May 20, 2021 1 min
Bővebben ..

Valami újra a túrázás szerelmeseinek - tisztítsa meg a fejét a vad kanadai pusztában!

A sík ablaktól grönlandi gyönyörű hegyek és gleccserek láthatók, friss hóval, kék tavakkal borítva. Vancouverig még hosszú utat kell megtenni, de a madártávlatból a vidék felgyorsítja az utat. Kanadában, ha vadon indul, akkor a legjobb a nyári hónapokban menni, amikor az időjárás elfogadhatóbb. Tiszta időben láthatja a havas hegyek tetejét - lenyűgöző látvány!

Ha szerencséd van egy forró napon, friss szellő fúj a tengerből, hogy megakadályozzák a túlzott fulladást. Vancouverben Kanadában van a legkellemesebb éghajlat.

Mielőtt néhány hetes tartózkodásra indulna a vadon közepén, feltétlenül fedezze fel Vancouver belvárosát, ahol láthatja a hatalmas Stanley parkot, belvárost, sok felhőkarcolóval, a színes kínai várost és sok kikötött hajót Granville-szigeten.

Ha a civilizáción kívüli trekking vagy tartózkodás nem a megfelelő dolog, akkor biztosan elégedett lesz a gyönyörű helyi strandokkal, amelyek segítségével pihenhet és röplabdázhat. A sport kedvelőit több kilométer hosszú görkorcsolyázás fogja élvezni a part mentén. De itt sok más sporttevékenységet is végezhet, mint például kerékpározás, kocogás, búvárkodás, vitorlázás, golfozás, baseball, télen pedig sok elérhető lejtőt és sífutó pályát fog értékelni.

Vancouverben nem fog unatkozni!

A belváros közelében ezer Grouse-hegy található, nagyszerű az, hogy felvonóval lehet odajutni, a helyiek ezt a hegyet egy tornaterem helyett használják, hetente legalább egyszer jutnak ide és oda a felvonóra.

Hamarosan megtudhatja, milyen kedves és kellemes kanadaiak szeretik ezt az országot.

Ideje elindulnia álmai úticéljához, és vegyen fel egy autót az egyik autókölcsönzőben, hogy könnyebben utazhasson. Haladjon a Sziklás-hegységbe, a Whistler síközponthoz, a Garibaldi Tartományi Parkba, amely szintén csodálatos látogatási város. Útközben álljon meg az egyedi Shannon-vízesésnél is. A kempingben való tartózkodás is nagyszerű élmény lehet azok számára, akik először nyaralnak.

A Szivárvány-tó felé tartó egynapos kirándulás felejthetetlen lesz, és a környező növényzet szintén jelentősen megváltozik a tengerszint feletti magasságban, bár a völgy túlságosan forró, a tetején a tó meglehetősen befagyott.

A Rainbow tó körül az északi tundra, gyönyörű és lélegzetelállító táj, amely tűlevelűekkel, zuzmókkal, hanhákkal, mohákkal és hegyi virágokkal borított, de a völgy inkább trópusi erdőnek tűnik.

A tó homokos fenekű, így minden bizonnyal kellemes felüdülést kínál, a tiszta füves strand körül.

Ha megáll a 100 Mile House háznál, kemping is lehetséges az erdőkkel körülvett Horse tónál. Sok helyiek hajón horgásznak, ha lehetősége van csatlakozni hozzájuk.

Ez a nyaralás felejthetetlen, egyedülálló csend, érintetlen természet, és a saját szemével láthatja a kopasz sas, szarvas, pisztráng és este hallgatni a prérifarkas üvöltését, aki első kézből fogja megtapasztalni. A csillagokkal pontozott ég nem engedi, hogy elnézzen az éjszakai égbolton.

Töltsön el egy szokatlan nyaralást Kanadában, vásároljon most online, és sok pénzt takarítson meg!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória