A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bangkok (BKK)

Vágyál esküvőre Thaiföldön?

A Thaiföld Királyság valódi neve, az egykori Siam, 513 négyzetkilométeres területen fekszik, körülbelül 60 millió lakosa van. Az 1949.5.11-én Thaiföldön átnevezték.Ez gyönyörű kultúrájú ország, gyönyörű történelemmel, számos műemlék található. színházak és zene.Nagyon népszerűek a thai boksz és a thai konyha.

Élvezze az esküvőjét Thaiföldön. Thaiföldön a legnépszerűbb helyek például Bangkok, Phuket, Pattaya, Koh Samui, Koh Lanta, Koh Phi Phi. November és április között Thaiföld a legjobb látogató, ideális idő egy nyaralásra vagy esküvőre, ahol meleg van, minimális csapadékkal.

A strandon virágdíszek, székek, asztalok, nincs áram és minden természetes stílusban található. Az esküvőre naplementekor vagy a kertben, a buddhista templomban vagy a vízesésnél kerül sor, és az ünnepséget a tengerparton vagy a lakás közelében élvezheti. Az európai vagy a thai hagyományok szerint zajlik. A thai esküvő tele van zenével, tánccal és tükrözi a thai kultúra szépségét és báját.

Színes jelmezek jellemzőek egy párra egy thaiföldi esküvőn. Az esküvőn thaiföldi zenét játsszanak, az ünnepség után a szerzetesek imákat énekelnek. Akkor a szerzetesekkel szemben ülsz, akik vizet locsolnak neked. És akkor áldások és imák érkeznek neked és szeretteidért.

Rendelkezhet egy pavilonnal dekorációkkal, gyertyákkal és mindent egy romantikus vacsorához. De svédasztalos étkezés vagy étkezés a menü szerint, alkoholos italok - az Ön által választott, külön díj ellenében.

Természetesen szertartást, fotózást, romantikus vacsorát és visszautazást is szervezhet a szállodába, ahol a program véget érhet. Ne felejtsd el elefántos útra indulni és romantikus sétát folytatni a homokos strandon.

Úgy döntött, hogy házasodik Thaiföldön? Akkor vásárolj.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória