A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Fort De France (FDF)

Vágyakozik az egzotikára anélkül, hogy elhagyná Európát?

A Martinique pontosan az, amit keres. A Karib-tengeri gyöngy francia bájjal, érintetlen természettel és híres rummal büszkélkedhet, amelyet a gyönyörű tengerparton élvezhet.

Martinique egy francia osztály, ami azt jelenti, hogy továbbra is az EU-ban van, és biztonságosan fizethet euróval és hitelkártyával. Itt tartózkodáshoz nincs szükség vízumra, és ha csak a sziget területén mozog, akkor csak személyi igazolványra van szüksége. A környező szigetekre való utazáshoz útlevélre is szükség van.

A martinique-i éghajlat egész évben nyári időjárást ígér. Átlagosan a hőmérséklet 27 ° C körül van, tehát a Valentin-nap értékes felét egzotikusan készítheti el.

Maradjon az egyik luxusszállodában, és fejezze be este ezt a fontos napot ízletes kreolos vagy francia ételekkel a vacsora étteremben.

Élvezheti a víz alatti világot búvárkodás, szörfözés vagy nagyszerű privát jacht kirándulás közben. Kiváló feltételek a vitorlázáshoz, a Pointe de Bout-ban.

Fort de France fővárosa elbűvöl téged egy romantikus sétával a La Savane helyi parkban vagy egy érdekes kirándulással a Szent kikötőbe St. Louis.

Egy szép kirándulás a fővárostól északra található Jardin de Balata botanikus kertbe vezet, ne hagyja ki a 2000 növényfaj meglátogatását.

Miért üljön otthon a tévében a Valentin-napra, amikor luxus álmai maradnak Martinique-n? Válassza ki ezt a rendeltetési helyet erre a különleges napra. Ez nagyszerű lehetőség, hogy kijelentse a választott szerelmét, vagy együtt töltse fel energiáját.

Itt nem fog unatkozni, azonnal foglaljon jegyet, és élvezze a felejthetetlen vakációt.

Jegyeket olcsón vásárolhat otthonának kényelme alapján!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória