A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Genf (GVA)

Golf eden
Golf lyuk, amely úszik
Ma a legendás 14. lyuk a Coeur D’Alene Golf Resortban, Idaho-ban, az USA-ban, kihívásokat keres a játékosok számára. A harmadik pár zöld 14. lyuk a saját szigeten vitorlázik. Valójában a terület szinte teljes területét elfoglalja (1 394 m^2 ). Először meg kell ütnie a labdát, aztán helyi komppal meg lehet kapni. Coeur D’Alene Golf Resort Egy kis kihívás, álmodsz? Még ha gyakran játszik itt is, soha nem lehet biztos abban, hogy a lövésed van.
May 12, 2019 1 min
Bővebben ..

Vágyakozik a megfelelő kikapcsolódásra? Fedezze fel a bűn városát!

A bűn városai, ahol szinte minden megengedett, az ókor óta léteznek. A világ tíz legbűnösebb városában nem hiányzik szerencsejáték, szex, alkohol és végtelen partik.

A thaiföldi Pattaya vezette a bűnös városok teljes listáját, a tengerparti komplexumban masszázs szalonok, bordélyek, go-bárok, extravagáns transzszexuális előadások és sok más egyedi élmény található.

Thaiföldön a szexet szórakozásnak minősítik. A prostituáltak elcsábítanak téged az utcákon, és ráveszik az üzletre, amelyben dolgoznak.

Mexikóban, az Egyesült Államoktól eltérően, az alkoholfogyasztás korlátja 18 évre esik, az illegális prostitúció legálissá válik, és a “La Coahuila” nevű vörös lámpás körzetben széles körben gyakorolják, az utcán élő emberek vényköteles gyógyszereket kínálnak.

Lehet kapni sztriptíz és híres tequila a “minden sarkon”. Különösen az amerikai főiskolai hallgatók csinos vad partit tartanak a helyi Revolucion Avenue-n.

A marihuána nemzetközi városa - Amszterdam számtalan kávézóval várja a vendégeket, ahol marihuánát vásárolhat, és ott füstölheti a kapcsolatot.

Haladjon a híres Vörös Lámpás Kerületbe, ahol a kirakatból kiválaszthatja az ízlésének megfelelő nőt. Vagy próbáljon ki egy szex show-t, ahol láthatod a színpadon, hogy a párok valóban hihetetlen dolgokat csinálnak.

Élvezheti a szerencsejátékot a nap 24 órájában Las Vegasban, még a repülőtéren is. A prostitúció itt nem legális, de a prostitúcióról sem hiányzik. A “kíséret szolgáltatás” félreérthetetlen kifejezés céljából álruházzák.

A mitikus szépség gazdag brazil nőknél, akik őket a világ rangsorának csúcsára helyezték. Csak válassza ki a tengerpartot, talán a leghíresebb Copacabana-t, és egész nap nézheti a nők félmeztelenségét. Éjszaka kezdődik az igazi móka, menj nagyszerű hangzású éjszakai klubokba és táncoljon a bosan. Ugyanakkor valódi élményt fog kapni a híres karnevál idején.

Moszkvában mindenféle éjszakai életet megtalál, amelyet csak el tudsz képzelni. A hardcoretól a techno és a trance klubokig megtalálhatja a sajátját, ahol az egész Európában élő emberek élvezik magukat. Valódi szerelmet keres? Talán találkozol vele a Vörös tér közelében lévő klubokban és diszkókban.

A bárokban hetente háromszor tartanak “éhes kacsa” női partit két órás férfiak sztriptízével.

Női varázsa, sör és bongs egyértelmű választás a New Orleans számára. Itt van minden, amit akarsz - sztriptízbárok, erotikus üzletek és bárok, hogy megfeleljen minden ízlésnek.

A Közel-Kelet legjobb pártjainak oázisa Manam város Bahreinben. Itt lehet részeg, klubokba menni az ellenkező neműekkel, ami ezen a muzulmán városban különleges.

Járt már kaszinókban Las Vegasban? Mi lenne, ha kipróbálná a kaszinókat és a szerencsejátékokat Dél-kínai Makaóban? Makaó a szerencsejátékokból származó bevételben kétszer is meghaladta a Las Vegas-ot, és a legnagyobb kaszinóval, a Ventian Macau szállodakomplexummal büszkélkedhet.

Csakúgy, mint Las Vegasban, nem fogják megfosztani magát a nőktől.

Latex nadrág, bőrruházat, lánc, ostor és egyéb szerszámok a BDSM-hez. Berlin minden bizonnyal fetisiszta paradicsom. Meg akar büntetni? Menj az egyik városi pincébe. Menj táncolni egy klubba, ahol élvezheti a szexet.

Megtalálta, amit keresett? Utazzon e városok egyikébe légi úton, és töltse álmai nyaralását! vásároljon tőlünk kedvező áron!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória