Afrika
Az afrikai kontinens 54 országból és több mint egymilliárd emberből áll. Túl gyakran tekintik egyszerű, szegény és száraz nemzetnek. Afrika sokfélesége azonban meghökkentő - az egyiptomi piramisok, a dél-afrikai kozmopolita városok, a kelet-afrikai klasszikus szavannák, a közép-afrikai dzsungelek és gorillák, az Indiai-óceán gyönyörű tengerpartjai és a szaharai dűnéken fekvő beduin táborok - Afrika olyan kontinens, ahol teljes életre van szüksége annak teljes felfedezéséhez.
Jan 02, 1970 1 min
Bővebben ..
Ausztrália és Óceánia
Óceánia 14 független országból áll, amelyek közül a leghíresebb Ausztrália, Új-Zéland és a Francia Polinézia. Ausztrália tele van hihetetlen természeti szépségekkel, mint például Outback, Uluru, az Aranypart és a híres Nagy-korallzátony. Másrészt Új-Zéland vonzza a természet szerelmeseit és az adrenalin rajongóit - itt szinte bármilyen extrém sportot űzhetsz!
Jan 02, 1970 1 min
Bővebben ..
Dél Amerika
Dél-Amerikának sok mindent kínál. Andok dombjai, az amazóniai esőerdők, patagóniai gleccserek vagy inkák romjai. Ez csak néhány felejthetetlen kaland vár rád itt. De a kontinens városi életének is sok kínálata van, és biztos, hogy ne hagyja ki a riói strandokat
Jan 02, 1970 1 min
Bővebben ..
A leglátogatottabb európai országok
Európa teljes egészében az északi féltekén és leginkább a keleti féltekén található kontinens. Eurázsia legnyugatibb részét foglalja magában, északon a Jeges-tenger, az Atlanti-óceán határolja Nyugaton az óceán, délen a Földközi-tenger és keleten Ázsia. Forrás: wikipedia.org.
Jan 02, 1970 1 min
Bővebben ..
A leglátogatottabb ázsiai országok
Ázsia 48 országból áll, így nehéz meghatározni, hol kezdje látogatását. A világ két legnépesebb országát, Kínát és Indiát tartalmazza. Bár a kontinens minden szegletének felfedezése évekbe telik, az utazók többsége Délkelet-Ázsiában indul. A hátizsákos utazás a legnépszerűbb mód Thaiföldön, Laoszban, Vietnamban, Kambodzsában és Indonéziában. Bár ezek Az országok turisták hatalmas tömegét vonzzák, luxuskincsek vannak minden sarkon
Jan 02, 1970 1 min
Bővebben ..
Észak- és Közép-Amerika
Észak-Amerika a világ harmadik legnagyobb kontinense, Mexikó, Kanada és az Egyesült Államok otthona. Számos lehetőséget lehet kipróbálni egy észak-amerikai kiránduláson - menjen a kanadai lejtőkre, sétáljon végig a kaliforniai tengerparton vagy Mexikóban, merüljön el Florida partjainál és fedezze fel a karibi szigeteket.
Jan 02, 1970 1 min
Bővebben ..