A Flymeto regisztráció előnyei
 1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 3. Erős ügyfélszolgálat.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

A szlovén sárkányváros, Ljubljana érdemes meglátogatni
Alig egy óra alatt repül Prágából a szlovén fővárosba, Lubljana-ba. A sárkány szimbóluma a sárkány városának nevezi. Több mint 300 000 lakos él itt. Van egy nagyon kicsi történelmi központ. Maga a magot a 20. század elején kellett újjáépíteni az 1895-es földrengés miatt. Ljubljana egyik első lépése a Prešernov trg térre vezet. A legnagyobb romantikus költő, Franco Prešern nevére nevezték el. A tér közepén áll a szobra. A szemközti házra néz, ahol megbukik a boldogtalan szeretet.
Bővebben ..

Utazási Covid-19 frissítés és nemzetközi járatok

Kedves utazók, hogyan lehet felkészülni a koronavírus elleni utazásra? Íme néhány pont, amelyek segítenek az utazások, a nemzetközi járatok, a vakáció vagy az üzleti út biztonságosabb kezelésében a COVID-19 járvány idején.

A COVID-19 tesztelése a Václav Havel repülőtéren

Elindítottuk a COVID-19 tesztelésének lehetőségét a Václav Havel repülőtér közvetlen közelében. Az ajánlat minden olyan utasra érvényes, akinek menetrend szerinti indulása vagy indulása van Prágából/Prágába, és tesztelni kell.

A K2 Pharm Technology jelenleg végzi ezeket a PCR-vizsgálatokat, és az antigénvizsgálatok tesztelést biztosítanak a GoParking Prague Ruzyně repülőtéren utazási ügyfeleink irodáinak. Mindkét esetben ezek a legjobb tesztek a világon, és az ár és a minőség arányában ebben az összehasonlításban teljesen kiválóak.

Árajánlat:

 1. A PCR teszthez, ha szállodát vagy jegyet rendelt tőlünk, akkor verhetetlen 990 CZK-t fizet.
 2. Másoknak fejenként 1590 CZK.
 3. Másoknak legfeljebb 4 órás eredmény esetén fejenként 2250 CZK.

A teszt eredményeit teljes mértékben elismerték a külföldi utazások esetében.

Foglalási űrlap

A teszt pontos dátumának és időpontjának ütemezéséhez foglalás szükséges. Ezt ingyenesen megteheti az alábbi űrlap segítségével:

További információk a megrendelőlaphoz

 1. Hagyja a mezőt az indulás előtti tesztnapon vagy az érkezés után üresen, ha változat nem érvényes. Töltse ki a dátum és az idő után, vagy jelzésként, pl. 2021. 1.7 reggel.
 2. Az Ön által nekünk küldött adatokat kizárólag és kizárólag azonnali műveletekhez használják a COVID-19 teszt fenntartásának biztosításához kapcsolódik.
 3. A szükséges adatok kitöltése és az űrlap elküldése után várjon hívást A WEB SHOP FLY ügyfélszolgálat, aki megbeszéli Önnel a látogatás részleteit és adjon meg további információkat.

Gyakran Ismételt Kérdések

Amíg érvényesek a gyáva előírások, a csehek és a szlovákok elhagyhatják Bécset?

Igen, a Cseh Köztársaság és Szlovákia állampolgárai utazhatnak a bécsi repülőtérről. Továbbra is lehet negatív teszt, kötelező karantén és regisztráció nélkül belépni Ausztriába a következő esetekben, amelyeket a belépéskor hitelesen kell igazolni:

Tranzit vagy átszállítás Ausztrián megállás nélkül, ami kivételesen érvényes a szükséges megszakítások esetén is. Szállítás a repülőtérre, vagy személyszállítás a repülőtérről Flughafen Wien Schwechat, ill. a bécsi központi pályaudvarról, a Hauptbahnhof Wien-be/vissza, lehetséges, de csak akkor, ha az utas, ill. kíséretük az import/export után azonnal elhagyja Ausztria területét.

A repülőtéren pedig kötelező FFP2 légzőkészüléket viselni, a műtéti kendőket 2021. január 25-től nem fogadják el.

Forrás: Az Osztrák Köztársaság jogi információs rendszere

Hogyan működik a FRANKD PCR teszt?

A FRANKD szabadalmaztatott technológiát használ a tesztelési folyamat termelékenységének javítására, annak felgyorsítására, egyszerűsítésére és jelentős költségcsökkentésére a szokásos laboratóriumi RT-PCR tesztekhez képest. Az egyszerűsített eljárás lehetővé teszi a helyszíni tesztelést képzett személyzet felhasználásával. A FRANKD teszteket Európában gyártják, egyedi technológiát alkalmaznak, és nem versenyeznek ugyanazokkal a mutatókkal, amelyeket a standard RT-PCR laboratóriumi tesztek használnak.

A FRANKD-vizsgálatok olyan NAAT-vizsgálatok, amelyek lehetővé teszik a nukleinsavak kimutatását izotermikus amplifikációs reakcióban. Ebben az esetben 30 percen belül izoterm reakcióban detektálhatjuk a SARS-CoV-2 RNS-t. Lehetővé teszik az eredmények RNS-tisztítási lépés nélkül történő megszerzését, és közvetlenül tesztelhetnek egy tamponból vett mintát, minimalizálva ezzel a hamis pozitív eredményeket. Ez egy olyan módszer, amely körülbelül 60 perccel gyorsabb, mint a szokásos RT-PCR teszt. Ez lehetővé teszi a teszt átváltását szűrővizsgálatokra.

A FRANKD tesztek ideális tesztek a repülőtéri teszteléshez, mivel gyorsak és egyszerűek.

Mi az alapja a Healgen Ag Rapid antigéntesztnek?

Az Ag Rapid Test kazetta (tampon) egy immunokromatográfiai membránvizsgálat, amely rendkívül érzékeny monoklonális antitesteket használ fel a SARS-CoV-2-ből származó nukleokapszid fehérje kimutatására közvetlen nasopharyngealis (NP) tamponokban.

A tesztcsík a következő részekből áll: mintapárnák, reagenspárnák, reakciómembránok és abszorbens párnák. A reagenspárna kolloid aranyat tartalmaz konjugálva anti-nukleokapszid monoklonális antitestekkel, a reakciómembrán másodlagos antitesteket tartalmaz a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérjével szemben. A tesztcsík a műanyag eszközbe van rögzítve.

Amikor a mintát hozzáadják a mintatartó lyukhoz, a reagenspárnában megszárított konjugátumokat feloldjuk és a mintával együtt vándorolunk. Ha a mintában jelen van a SARS-CoV-2 nukleokapszid antigén, akkor az anti-SARS-2 konjugátum és a vírus között komplex képződik, amelyet a tesztvonalba bevont specifikus anti-SARS-2 monoklonális antitestek fognak el. (T) régió. A tesztvonal (T) hiánya negatív eredményt mutat. Az eljárási szabályozáshoz mindig egy piros vonal jelenik meg a kontrollvonal (C) területén, ami azt jelenti, hogy a helyes mintatérfogatot adták hozzá.

Flymeto - Figure 1: Example of test result

Az antigéntesztek kritikus kérdése nem a specifitás (hamis pozitív eredmények) vagy az érzékenység (hamis negatív eredmények), hanem a kimutatási határ (LoD). Megmutatja, mennyire jó a teszt az alacsony vírusterhelés befogására tünetmentes embereknél. Az antigénvizsgálatok eltérő LoD méréseket alkalmaznak, mint az RT-PCR vizsgálatok, az antigénnel történő antigénazonosítás jellege miatt, szemben az RNS-sel.

Ennek eredményeként kevésbé pontosak, mint az RT-PCR, de még mindig óriási különbség van a rendelkezésre álló vizsgálatok között. Az antigéntesztek többségének nagyon magas LoD-értéke lesz, ezért korlátozottan használják tünetmentes vagy akár tüneti esetek előállítására. A hatékony teszteléshez a lehető legjobb LoD-vel rendelkező tesztre van szükség.

Ki biztosítja a COVID-19 tesztelését a Václav Havel repülőtéren?

A PCR és az antigén tesztelését partnercégünk K2pharm s.r.o. biztosítja.

Flymeto - K2Pharm s.r.o. logo

Jelzőlámpa az egész világon

Az egész világ jelenlegi utazási jelzőlámpáját és az idegenforgalomra vonatkozó egyéb ajánlásokat az amerikai publikálja CDC.gov: https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/map-and-travel-notices.html

Az ügyfélszolgálat nyitva tartásának beállítása

A korlátozott számú járat miatt az ügyfélszolgálati órákat is módosítjuk non-stop rendszer, minden nap 7 és 22 között, hétvégén és ünnepnapokon is. Köszönet azért megértés.

vettem egy jegyet. És most

Ha jegyet vásárolt, javasoljuk, hogy kövesse a fuvarozó adatait itt: cég honlapja. Általában lehetséges a jegy törlése vagy megváltoztatása. Ezen változtatások szabályait azonban a légitársaság szabályai szabályozzák.

Minden fuvarozónak megvan a maga eljárása. Visszatérítés esetén a járat mindig kapcsolatba kell lépnie velünk. Tájékoztatjuk Önt a feltételekről és megszervezzük a visszatérést pénz.

Ha a járata később van, mint a következő hét, javasoljuk várja meg a lemondást. A légitársaságok fokozatosan törlik a járatokat, így rajtad múlik repülés még változhat.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden visszatérítést ügynökeinknek kell teljesíteniük. Abban az esetben, ha értesítést kap a neked fizetendő összegről vissza kell küldeni nekünk, hogy ezt a pénzt is el tudjuk küldeni Bankszámláját.

Szállítói információk

Emirates

Teljes pénzügyi ellentételezés nem lehetséges. A vállalat létrehozta a „KEEP YOUR JEGY “, amikor a jegy törölhető és felhasználható ugyanarra a járatra egy másikban dátum. Ez a program egy évig érvényes. Ha ez a megoldás nem neked való kielégítő, a visszatérítésre a jegy általános feltételei vonatkoznak.

Qatar Airways

Teljes pénzügyi ellentételezés nem lehetséges. A fuvarozó utalványok lehetőségét kínálja a megvásárolt jegy értékében. Ezen utalvány alapján lehetőség van vásárlásra bármely, ugyanolyan vagy magasabb értékű jegy Katarból

Török légitársaság

A megoldások mindig egyenként, lépjen velünk kapcsolatba.

Iberia

Visszatérítés utalványon keresztül lehetséges.

Az eljárás más vállalatok esetében nem egységes.

A fuvarozó lemondta a visszaútomat

Abban az esetben, ha a fuvarozó közvetlenül kapcsolatba lép Önnel a visszaút törlésével kapcsolatban, kérjen alternatívát. Ha már a repülőtéren jár, akkor ott megtudhatja.

Utazási ajánlások

Védje önmagát és a járműben utazókat. Figyelni megfelelő kézhigiénét és védjen száját kendővel vagy légzőkészülékkel. Minimalizálja az emberekkel való kapcsolatot, és ha lehetséges, tartsa biztonságban távolság.

 1. Viseljen maszkot, amely eltakarja az orrát és a száját, hogy megvédje önmagát és másokat.
 2. Maradjon 1,5 méterre másoktól, akik nem laknak veled.
 3. Kerülje a tömeget.
 4. Kerülje a rosszul szellőző belső tereket.
 5. Gyakran mosson kezet szappannal és vízzel. Ha szappan és víz nem áll rendelkezésre, használjon kézfertőtlenítőt.

Webhely linkek

Részletesebb információk a következő weboldalakon találhatók:

A WEB SHOP FLY nevében jó egészséget kívánunk ezekben a nehéz napokban, és hisszük, hogy együtt megfontoltan kezeljük a helyzetet!Címkék

nincs címke