A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bangkok (BKK)

Utazás Thaiföldre

Ha szereti a napot, és el akarja érezni magát, menjen el egy trópusi paradicsomba. Fedezze fel velünk együtt Thaiföldet. Irány a thai-szigetek, ahol felfedezheti az érintetlen strandokat, amelyek magánéletet és teljes kikapcsolódást kínálnak. Általában, ha el akarja kerülni a turisták tömegét, irány a kisebb szigetek, és hagyja ki a tengerparti üdülőhelyeket.

Élvezze a strandot egy friss kókuszital mellett. Thaiföld legtöbb strandján lágy, fehér homok, kristálytiszta kék tenger, hűvös tengeri szellő és hajlított pálmafák találhatók. A legszebbek a szigetekhez tartoznak, amelyek közül Thaiföld hihetetlen 1403-mal rendelkezik, és többségük hajóval érte el. Tehát mindenki számára megvan az esély arra, hogy a maga földi paradicsomát elkapja. A helyiek mosolya bizonyítja, hogy a segítőkészség, az alázat és a barátságosság mélyen gyökerezik a thaiföldi mentalitásban. Ennek köszönhetően Thaiföldet a mosolyok országának nevezik. Ne féljen, ha néha megfogják a vállán vagy a karján. A thai emberek megérintik a külföldieket, mint a nyelvi kommunikáció egyik formáját, hogy odaérjenek. Az európaiak számára nem éppen jellemző viselkedés, de megszokja, és ráhangolódik ugyanarra a barátságos hullámra. A fiatal thaiok azonban gyakran jól beszélnek angolul, és természetüknél fogva gyakran előfordul, hogy egy kis harapnivalóra meghívnak egy házba.

Thaiföld és Covid-19

Július 1-jétől Thaiföld eltörli a kötelező karantént minden beoltott turista számára, aki Phuketbe érkezik. Egy kísérleti projekt új elindítása. Hosszú szünet után, amikor a thaiföldi turisták száma korlátozott volt, Thaiföldön újjászületett természetet és sok más meglepetést talál.

Járatok London és Thaiföld között

ZEN Rooms Siripong Road

Thai Konyha

A thai ételek igazi ízét csak itt találhatja meg, és felejtse el a büféinkből ismert ételeket. A helyi konyha híres az egész világon, és kétségtelenül felülmúlja minden elvárását. Az illatok, amelyek megtámadják a szaglási érzékeidet, nem engedik megízlelni az összes finomságot. Általános összetevők a csirke és a sertés, a friss garnélarák, a köret pedig rizs vagy rizstészta. Az utcai standokon szokatlan étel vár a merészre. Például különféle módon módosított egzotikus rovarok formájában. Ha pedig kedvet kap a thai nemzeti ételek megkóstolásához, nézze meg a Phat Tai-t (Pad Thai), amely a tofuval, tojással és garnélával széles rizstészta.

Bangkok - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Wat None Kum, Nakhon Ratchasima
Flymeto - Khon Benjakai
Flymeto - Ayutthaya
Flymeto - Thailand, Phuket, James Bond Bay
Miért utazna velünk ide Ázsia?
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt Ossza meg ajánlatait barátaival Beszéljük az Ön nyelvét

Thai masszázs

Thaiföldre menni és nem élvezni a hagyományos thai masszázst nagy kár lenne. A verseny itt olyan nagy, hogy minden sarkon talál masszázsajánlatot, és az árak 120 CZK-nál kezdődnek egy félórás masszázsért. Kerülje el a kereskedelmi masszázst, és próbáljon masszőrt találni az ősi Nuad Borán masszázs segítségével (az akupresszúrát és a jógát ötvöző technika), és rájön, hogy a masszázs nem olyan, mint a masszázs.

Természet és kirándulások

A 34 500 négyzetkilométer terület Thaiföld nemzeti parkjait foglalja el. Tehát, ha jobban kedveli a természetet és a vadon élő állatok látványát, keresse fel legalább az egyiket. A Kho Yai Nemzeti Parkot, Thaiföld harmadik legnagyobb parkját érdemes meglátogatni. Ez az örökzöld erdő hegyvidéki területet képez, amely füves síkságokat is magában foglal. Mindez együtt egy komplexumban, amelyet számos madár- és állatfaj tölt meg. Nem kivétel, hogy gyakran lát itt jégmadárokat és ugráló gibont.

Végül adunk néhány tippet, mely szigetekre érdemes menni, és élvezzük a tökéletes békét.

TIPP

Kedvenceink a Koh Jum (néha Koh Pu-nak is nevezett), Koh Tao, Koh Phavam és Koh Koot szigetek.

Gyakran feltett kérdések a thaiföldi nyaralásokról

Hol lehet Thaiföldre repülni?

A legjobb járatokat London és Thaiföld között megtalálja a keresőnk online oldalán.

Mennyi ideig tart egy thaiföldi repülés?

Az átlagos idő Londonból Thaiföldre, Bangkokba induló járat 11 óra 25 perc.

Távolság Prágától=8600 km.

Thaiföld nyitva áll a turisták előtt?

Július 1-jétől Thaiföld eltörli a kötelező karantént minden beoltott turista számára, aki Phuketbe érkezik. Ez egy kísérleti projekt elindítása. Thaiföldön a turisták hozzáférése nagyon korlátozott volt. Ma Thaiföldön újjászületett természetet és sok más meglepetést talál.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória