A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Utazás gyerekekkel

A szülői élet szép dolog, és még szebb egy gyermeknél, ha már kora gyermekkorától elhagyja a családi nyaralás emlékeit, a tengerbe tett első lépések fényképeit vagy az első hullámtól való találkozás ijedt kiáltását. És hogy néz ki, amikor úgy dönt, hogy repülővel utazik a kicsivel? Cikkünkben megismerheti az alapvető, mégis legfontosabb információkat.

Repülőgéppel utazás babakocsival

Nagy előnye, hogy a gyermekes családokat általában először ellenőrzik. Az egyes légitársaságok szabályai szerint lehívható babakocsi vehető minden fiatal utas számára. A legtöbb esetben a rakomány (poggyász) területén szállítják őket.

Közvetlenül a repülőgépre történő beszállás előtt a babakocsit át kell adni a repülőtér személyzetének, aki a fedélzet alatt tartja. Szükség van arra, hogy egy gyermeket karokban, hordágyon vagy sálban vigyünk a gépre. Leszállás után a babakocsi a fedélzet elhagyása után azonnal visszatér hozzád. Ha van olyan gyereke, aki már sétál, és úgy gondolja, hogy békében és csendben tudja kezelni az indulásig eltelt időt babakocsi nélkül, akkor természetesen már a bejelentkezéskor átadhatja a babakocsit más csomagokkal együtt. Az utazás előtt jó kideríteni, hogy a fuvarozónak nincs-e más szabálya a babakocsikra vonatkozóan.

Flymeto - Utazás gyerekekkel

Děti na letišti

Repülés repülőgéppel egy autóülésben

A légitársaságok kétféle módon engedélyezik a 2 év alatti gyermekek szállítását - külön ülésen (általában a 6. hónaptól kezdve) lévő autóülésben vagy a szülők ölében. Ez a lehetőség jóval olcsóbb (általában egy felnőtt utas repülési árának 10-20% -a), egyes járatokon ingyenes. Minden repülőgép van felszerelve egy speciális hevederrel a gyermekek számára, amelyet biztonsági övként használnak, és amelyet minden alkalommal fel kell erősíteni, amikor az utasok rögzítésének szükségességéről szóló információ világít.

Ha az autóülés változatát választotta, győződjön meg arról, hogy az ülést repülőgépeken is engedélyezték. Az ülésen vagy annak csomagolásán külön jelöléssel kell ellátni. Ha az ülést nem lehet az ülésre felszerelni (pl. Túl széles), az ülést felár ellenében a csomagtérben lehet szállítani. Egyes légitársaságok lehetővé teszik, hogy gyermekét csak bizonyos életkorig, pl. 3 évig szállítsa autóülésben.Kapcsolódó cikkek

Címkék