Az Auckland repülőtér, az egyetlen Auckelnd nemzetközi repülőtér, átjáróként szolgál Új-Zéland világához. Nemzetközi és belföldi járatok kombinációja, és az Air New Zealand és a Jetstar otthona. Európából 25-30 óra alatt eljutunk Aucklandbe és így Új-Zélandra.

Mielőtt jegyet vásárolna

Mielőtt elkezdené vásárolni az új-zélandi jegyeket, jó előre meggondolni, hogy mennyi pénzt és időt akarunk befektetni a jegybe. Ha egy átszállást választunk, akkor a jegy ára meghaladja a 30 000-et. CZK. Két átutalással 22-24 ezerre lehet eljutni. CZK. Több átszállással vagy hosszabb átszállással még olcsóbban kaphat jegyet.

Tagok

Legjobb idő az indulásra

Decembertől márciusig

Optimális idő Új-Zéland meglátogatására

Új-Zéland

Lety z Prahy na Nový Zéland od 22tis. Kč

Do Aucklandu

Ceny zpátečních letenek od 22tis. Kč

Mennyibe kerül egy új-zélandi jegy

Új-Zéland az egyik legtávolabbi látogatott úticél. Ez azonban az ártól függ. Prágától Új-Zélandig nincs közvetlen kapcsolat. Zélandra a leggyorsabban két átszállással lehet megközelíteni, hozzávetőlegesen 26 órás repülési idővel. Természetesen hány átszállás, meddig jelenik meg a teljes jegyár. Átlagosan egy új-zélandi jegy körülbelül 25 ezerbe kerül. Személyenként CZK oda-vissza út mellett, de olcsóbban is beszerezhetők.

Jegyárak Prágától Új-Zélandig

A grafikon leírja Új-Zélandra talált jegyek minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Auckland között, HUF-ban

Jegyárak Bécsbe Új-Zélandig

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Auckland között, HUF-ban

Mikor lehet jegyet venni Új-Zélandra

Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy Új-Zélandon minden fordítva van. Nem csak az út másik oldalán haladva, hanem az időjárással is. Amikor nálunk hideg van, Zélandon nyár van. A szokásos árakért ősszel vagy télen repülhet velünk. Az indulás ideális ideje novembertől februárig tart.

A legdrágább jegyek természetesen karácsonykor és szilveszterkor, valamint természetesen a júliusi és augusztusi nyári szünetben vannak. Az Új-Zélandra szóló jegyeket jó előre meg kell vásárolni. Legfeljebb egy évvel előre megvásárolható, de a megfelelő idő 4-6 hó az indulás előtt.

Legjobb nap Új-Zélandra való induláshoz

A legjobb nap Új-Zélandra a napod. A repülés hossza és a távolság miatt a heti árak megegyeznek vagy hasonlóak a hétköznapi indulásokhoz.

A távozás legjobb ideje január.

GYIK az új-zélandi jegyek vásárlásához

Pár nejčastějších otázek a odpovědí, co se týká letenek na Nový Zéland si zodpovíme níže. V případě, že budete mít nějaký další dotaz, neváhejte nás kontaktovat buď prostřednictvím online chatu nebo přes email service@flymeto.com

Milyen légitársaságok repülnek Új-Zélandra?

Új-Zéland tőlünk való nagy távolsága miatt több lehetőségünk van arra, hogy kivel repüljünk Új-Zélandra. A leggyakoribb légitársaságok közé tartoznak az Emirates, Katar, a Lufthansa, a Korean Air, a China Eastern, a Cathay Pacific, a Singapore Airlines és mások. A hazai vállalatok között van a Jetstar és az Air New Zealand. Minden a jegy árától függ, és attól, hogy melyik céggel repülünk, és hány átszállást választunk.

Mennyi ideig tart Új-Zélandra repülni?

Az új-zélandi utazási idő elsősorban az átszállások számától és hosszától függ. A leggyorsabb (és általában a legdrágább) kapcsolat Dubajon vagy Kataron 27 órát vesz igénybe, az utazás két átszállással általában 30 és 40 óra, a Kínán keresztüli repülések pedig gyakran 50 óránál is hosszabbak. Új-Zélandot gyakran Szingapúron vagy Szöulon keresztül repítik. A repülési idő a megállóig általában 12 óra, a célig, majd további 9-10 óra.

Hol lehet jegyet venni Új-Zélandra?

Könnyedén kereshet keresést Új-Zélandra a keresőnkön. Házőrzőnk segít a legjobb árak figyelemmel kísérésében, amelyeket a saját igényei szerint állíthat be. Ha nem biztos a vásárlásban és a keresésben, akkor bármikor kapcsolatba léphet ügyfélszolgálatunkkal online csevegés vagy e-mail útján.

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. A legolcsóbb jegyfejlesztő.

  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.

  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.

Mi a teendő Új-Zélandon való leszállás után

A leszállás előtt az utasoknak ki kell töltenie egy űrlapot, amelyben többek között fel kell tüntetni, hogy milyen tárgyakat visznek magukkal. Fontos, hogy ne felejts el semmit, és mindent igazat adjon. Ellenkező esetben fennáll a nagy pénzbírság veszélye. Ez különösen az élelmiszerekre vonatkozik. Általában tilos húst, növényeket és azok magjait, gyümölcsöket és zöldségeket hozni.

Leszállás és bejelentkezés után az utas, aki kijelenti, hogy ételt visz (mindenkinek van valamije), elmegy a biológiai ellenőrzésre, ahol egy tisztviselő meghallgatja. Ez nem falu vagy szórakozás, az ellenőrök feladata annak biztosítása, hogy semmilyen betegség vagy más invazív növény vagy állat ne kerüljön a szigetekre. Ezért jó, ha jól felkészülünk az interjúra, és a kommunikációban egyértelműen meghatározzuk - természetesen angolul -, hogy az étel milyen ételt visz. Az is jó, ha előre fizetett SIM-kártyát vásárol a mobiltelefonjához közvetlenül a repülőtéren. A vevő azonnal felhívhatja és felhasználhatja az adatokat, ami minden vállalat számára elegendő. A Spark, majd a Vodafone lefedettsége a legjobb.

Miért érdemes Új-Zélandra menni

Mert ott szép! Vannak jó és segítőkész emberek, gyönyörű táj és van jó is. Jól lélegzik - a levegő tiszta, friss és nedves. És az angolul beszélő országok közül viszonylag a legolcsóbb.

Népszerű járatkombinációk Új-Zélandra

Indulások Budapestről

Indulások Bécs

Indulások Pozsony

Indulások Debrecenből

TIPP

Jelenlegi jegyárak egész ország számára, próbálja meg a linkre kattintani a járatok Budapestről Új-Zélandra az összes elérhető repülőtérre vagy járatok Bécs Új-Zélandra az összes elérhető repülőtérre.

Mit kell tudni ezután Új-Zélandról

Már van Új-Zélandra jegyed? Olvassa el a Új-Zélandról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Új-Zélandra