A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Cérna (ITO)

Tudsz egy olyan helyet, ahol a vulkánok soha nem alszanak?

Havanniban sok különféle tennivaló van, mindenki megtalálhatja a sajátját itt, akár utazó erdők, strandok, láva-síkság, akár akár hófödte hegyek. A legváltozatosabb sziget Hawaii vagy a Big Island.

A Big Island egyik legfontosabb turisztikai látványossága a Hawaii Vulkánok Nemzeti Park, ahol felfedezheti a még mindig aktív vulkánokat. A legmagasabb, a Mauna Loa tengerszint feletti magassága 4000 méter. Kezdje a vulkáni park látogatását többféle kilátással. Például a Jaggar Museu lenyűgöző kilátást nyújt a dohányzó-kráterre. Menj ide inkább sötétedés után, és ebben az időben élvezze a legjobb kilátást a vörösen ragyogó kráterre.

A vulkáni park rengeteg lehetőséget kínál sétára. Például válassza a Kilauea Iki ösvényt, menjen a dzsungelbe. Még mindig gyönyörű kilátás nyílik a kráterre.

Szálljon le e lenyűgöző kráter aljára is, és folytassa a fekete láva síkságát.

Ne hagyja ki a Charate of Craters Road-ot, amely a különféle kráterek körül és a láva táján keresztül a tenger felé halad. Láva látványos látványosságot hozhat létre, megállva a látványosságoktól, felejthetetlen kilátást nyújtva a vidékre.

A szigeten számos hely található, ahol láthatja az áramló forró lávat.

Olcsó repülőjegyek Hawaii-ba olcsón vásárolhatók, ne várjon semmit, és menjen kalandra! Tapasztalja meg a felejthetetlen élményt, ha úgy dönt, hogy megragadja, megragadja esélyét a fodrászoknál, és egyedülálló árakon foglalja le az óceánon át a jegyeket. Ismerje meg többet, mint mások, és élvezze a tökéletes nyaralást az ízlése szerint!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória