A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Tippek a tömeg elkerüléséhez

Itt van a városnézés szezonja. A városnézés kellemes pillanatait kellemetlenné tehetik a pénztárnál lévő kigyózó sorok vagy a turisták tömegei, például egy múzeumban tett látogatás esetén.

Kerülje el a tömeget, és élvezze a látnivalókat

Párizs, Róma, Athén városai felejthetetlen látnivalókat kínálnak Önnek. De van egy közös vonásuk - végtelenül hosszú sorok, rengeteg turista. Ezek a problémák könnyen elkerülhetőek:

  1. Este induljunk el a városnézésre - Néhány órával a zárás előtt induljunk el. A turisták és a csoportos városnézők száma ezekben az órákban gyorsan csökken, így nyugodtan élvezheti a kirándulást. Egyes múzeumok, például a Louvre, szerdán és pénteken 22 óráig, pénteken és szombaton 21 óráig tartanak nyitva. A Brit Múzeum minden csütörtökön és pénteken 20:30-ig, a Nemzeti Galéria Londonban pedig pénteken 21 óráig állnak nyitva a látogatók elött.

  2. Próbálja elviselni a hőséget,így elkerülheti a sorokat - Délben a legmagasabb a hőmérséklet, ezért ez a legcsendesebb időszak. Például Egyiptomban a legtöbb turista csoport délben elkerüli a Királyok-völgyét. Önnek így alkalma lehet a lehető legnagyobb nyugalomban megtekinteni a látnivalókat.

  3. Kerülje el az ingyenes belépés napjait - például a Louvre-ban a hónap minden első vasárnapján ingyenes a belépés. Ennek eredményeként a legtöbb látogató ekkor tekinti meg a múzeumot.

  4. Foglalja le belépőjét előre - néhány múzeum lehetővé teszi a jegyek előre történő foglalását online. Ezzel elkerülhető a sorban állás a pénztárnál.

  5. Kerülje a hétvégi városnézéseket - ne hétvégén látogasson el a kívánt turisztikai célpontra. A városnézéshez foglalja le repülőjegyét a hétköznapokra, amikor azok nincsenek telítve turistákkal.

  6. Látogasson el a kisebb múzeumokba és galériákba is - A nagyvárosok számos egyedi emlékművel rendelkeznek, kisebb múzeumokat és galériákat is megtekinthet, ahol nem lesz tömeg.Címkék

nincs címke

Kategória