A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bangkok (BKK)

Thaiföldön nem csak tengerpartok vannak ...

Thaiföld a gyönyörű tengerpartok mellett gazdag történelemmel és egyedi műemlékekkel rendelkezik, különösen Sukhothai városában, Thaiföld belsejében. Rengeteg történelmi épület és egy történelmi park is található, amely az UNESCO világörökség része.

A dombok között megbúvó, rizsföldekkel körülvett Sukhothai nem meglepő módon népszerű célpont a látogatók számára. A város számos történelmi templommal és szoborral büszkélkedhet.

Ebben a történelmi parkban találhatóak Thaiföld legszebb templomai. A falban, mely körbeöleli a parkot négy kapu található. Az egyikben egy harang lógott, mely a király megidézésére szolgált. Az óváros központjában a Királyi Palotát is láthatja. Ez a Royal Noen Phrasatból és a szentélyből áll, amely a Wat Mahathat komplexum része, amely Sukhothai legnagyobb és legszebb temploma.

Wat Mahathatu-tól délnyugatra egy buddhista templom helyezkedik el, a Wat Si Sa Wai, három oldalról falakkal körülvéve. Itt fedezték fel Sayomph hindu szobor maradványait. Wat Mahathattól nyugatra található a Wat Traphang-Ngoen templom, melyből csak az oszlopok négyszögletes talapzatai, a fő kápolna és a Buddha-szobrok maradtak fenn. Egy másik templom, a Wat Traphang-Tong egy tó közepéből emelkedik ki. Itt tárolják az állítólagos láblenyomatát Buddhának.

Talán a leghíresebb a Wat Si Chum temploma, egy szentéllyel , amely egy ülő Buddha hatalmas szoborát rejti.

Nem csak a csodálatos templomok és szobrok csábítják Önt Thaiföldre hanem az olcsó repülőjegyek is. Menjen nyaralni idén, és ismerje meg az egzotikus országokat történelmükkel együtt. Foglalja le ma repülőjegyét, hogy sok pénzt takaríthasson meg! Nem csak Thaiföldre, hanem bárhova, ilyen kivételes árakon csak velünk utazhat!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória