A páratartalom és a hő kb. Március-június. A magas hőmérséklet és a magas páratartalom együttese a legtöbb turista számára elviselhetetlen. Ilyenkor csak igazi hőség szerelmeseinek szabad idejönni.

Az esős évszak körülbelül júniustól októberig tart. A talaj puha, és a gazdák széles körben használják. Szinte naponta jövök, nagyon rövid ideig tartó monszun záporok, főleg délután, az Indiai-óceán felől indulva.

A száraz és a hideg évszak nem teljesen hideg. A hőmérséklet ebben az időszakban átlagosan eléri a 30 ° C-ot. Ez a legjobb alkalom Thaiföld meglátogatására. November - február / március között. Ezenkívül hosszú eső után a természet gyönyörűen zöld.

Időjárás Bangkokban

Bangkok időjárása trópusi, óceán monszunok hatására. Két időszak van, a hideg és a száraz időszak, valamint az esős évszak.

BANGKOK

A száraz évszak, amely a városlátogatásra is alkalmas, körülbelül novembertől márciusig / áprilisig tart. Ebben az időszakban minimum eső van, és a páratartalom is alacsonyabb. A reggeli hőmérséklet eléri a 24 ° C-ot, a napsugarak pedig napnyugtáig kiszorítják az égből.

Az esős évszak körülbelül májustól októberig tart, október az esősebb hónap. Mivel Bangkok az öbölben van, a monszunok nem befolyásolják nagyon erősen. Általában felhős, időnként eső is van. A csapadékosabb októbertől eltekintve az utazási hónapok többi része is nagyon elfogadható.

Mikor kell Thaiföldre repülni

A thaiföldi látogatás ideális ideje november - február / március. Ebben az időszakban száraz és hideg idő van. A hőmérséklet itt átlagosan 30 ° C, a páratartalom és a csapadék minimális. Bónuszként mindenképpen üdvözöljük a gyönyörű zöld természetet hosszú esőzés után.

A legolcsóbb járatok Prága és Bangkok között

A grafikon leírja Bangkokba talált jegyek minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Bangkok között, HUF-ban

Tehát láthatja, hogy melyik dátum a legjobb indulás Bangkokba, tekintettel a célállomás időjárási alakulására és a jelenlegi jegyárra.

A legolcsóbb járatok Bécs és Bangkok között

A következő ábra a Bécs és Bangkok közötti repülőjegyek legalacsonyabb árát mutatja az időjárás függvényében. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira, hogy részletesebb aktuális keresőmotor-adatokat kapjon.

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Bangkok között, HUF-ban

Pokud chcete mít tento widget na svých stránkách, kontaktujte nás.

Mit kell tudni ezután Thaiföldről

Tudsz mindent Thaiföldre-ért? Ideje jegyet választani.

Válassz jegyet