A Flymeto regisztráció előnyei
 1. Biztonságosan hazaviszünk.
 2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bangkok (BKK)

Loire zárak kerékpárral és kajakkal
Európa · Franciaország
Jul 20, 2019 5 min
Bővebben ..
Síelj a vadonban az egész családdal!
Európa · Ausztria
Jan 03, 2016 2 min
Bővebben ..

Thaiföld - szigetek, ahol még mindig találkozhatsz érintetlen természettel

Ha még nem vagy olyan szerencsés ember, akinek lehetősége volt megtapasztalni ezt a trópusi paradicsomot, olvassa el néhány okot, miért kellene megváltoztatnia. A thaiföldi látogatás közismert okain kívül van néhány tipp a thaiföldi szigeteken, ahol továbbra is olyan szűz strandok találkoznak, amelyek magánéletét és teljes kikapcsolódását kínálják. Thaiföldön általában, ha el akarja kerülni a tömeget, menjen kisebb szigetekre, és hagyja ki teljesen a tengerparti üdülőhelyeket.

Csodálatos strandok

Amikor megérkezik a helyi strandokhoz, körülnéz, kortyolgat egy italt frissen üreges kókuszdiót, így mosoly mellett elképzelheti magát a paradicsomban. A thaiföldi legtöbb strandon számíthat puha, fehér homokra, kristálytiszta kék tengerre, hűvös tengeri szellőre és hajlított pálmafákra. A legszebb a szigetekhez tartozik, amelyek Thaiföldön hihetetlen 1,403-at tartalmaznak, és hajóval érhetik el őket, amelyek általában napi háromszor hajóznak.

Thai konyha

A helyi konyha az egész világon híres, és minden bizonnyal meg fogja haladni az elvárásait. Ne hasonlítson az ázsiai bisztrók látogatására, itt egy teljesen más dimenzió mutatkozik. A friss fűszerek és a kiegyensúlyozott ízek keveréke irritálja az ízlelőbimbókat, és gyorsan megnyer. Általános összetevők a csirke és a sertéshús, a friss fogott garnélarák és a rizs vagy a rizstészta. A daredevils nem hagyományos ételeket kóstolhatják az utcai standokon, például különféle mértékű egzotikus rovarok formájában. A thaiföldi nemzeti étel a Phat tai (pad thai), amelyek széles rizstészta tofu, tojás és garnélarákkal.

Bangkok - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Plovoucí trh Damnoen Saduak nedaleko Bangkoku.
Flymeto - Prodejce thajských nudlí
Miért utazna velünk ide Ázsia?
 1. Erős ügyfélszolgálat.
 2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Készítse el útiterveit Ossza meg ajánlatait barátaival Kényelmes keresés

Mosolygó emberek

A helyi emberek segítőkészek, alázatosak és nagyon barátságosak, amelyek megerősítik állandóan mosolygó arcukat. Ezért hívják Thaiföldön a “Mosolyok Országát”. Az emberek a kapcsolatot a kommunikáció egyik formájaként használják a nyelvi akadálynál, ezért gyakran előfordul, hogy a vállaik körül vagy a kezükön fogják meg téged, hogy helyre vezessenek. Az elején valószínűleg meglepni fog, de egy idő után hozzászokik, és ugyanahhoz a barátságos hullámhoz hangolódsz. A thaiföldi fiatalok azonban úgy találják, hogy jól tudnak angolul beszélni, és jellegük miatt gyakran felkérnek egy házra egy kis snacket, hogy megvitassák a helyi szokásokat.

Thai masszázs

Ez az ország a hagyományos thai masszázsokról híres. A verseny annyira nagy, hogy minden sarkon masszázst talál, és az árak a CZK 120-tól kezdődnek egy fél órás masszázsért. Thaiföldön azonban a thai masszázs nem olyan, mint a masszázs. Találkozhat egy kereskedelmi masszázzsal, amely megkönnyebbíti a testet, de jobb, ha masszőröt talál az ősi Nuad Borán masszázs segítségével (egy olyan technika, amely ötvözi az akupresszúrát és a jógát).

Vásárlás

A vásárlás közvetlenül kapcsolódik a thaiföldi látogatáshoz, így előfordulhat, hogy ezek jelentősen megemelik az utazás árát. A körülötte lévő áruk mennyisége senkit sem hagy hűvösnek, ezért a visszatéréskor számítson a poggyász tömegére, mint amire számíthatott. Faragott fa tálak, valódi selyem termékek, nemesfém ékszerek és valójában minden, amire gondolni tud, az ár töredékéig elérhető lehet, amelyet üzleteinkben tudsz. A thaiföldi emberekről is ismert, hogy kiváló szabók, így kihasználhatják szolgáltatásaikat és megrendelhetnek egyéni öltönyt, amelyet mindenki irigyelni fog.

Bangkok - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Chinatown, uliceYaowarat, Bangkok, Thajsko
Flymeto - Gibbon (Nomascus leucogenys) ve volné přírodě v Národním parku Keangkrajarn, Thajsko
Miért utazna velünk ide Ázsia?
 1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 2. Biztonságosan hazaviszünk.
 3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Beszéljük az Ön nyelvét Kényelmes keresés Ossza meg ajánlatait barátaival

Természet és kirándulások

Az ország nemzeti parkjai hihetetlenül nagy területe 34 500 négyzetkilométer. Tehát, ha a természet és a vadon élő állatok kedvelik, akkor feltétlenül keresse meg legalább az egyiket. Érdemes megemlíteni a Kho Yai Nemzeti Parkot, ez Thaiföld harmadik legnagyobb parkja. A hegyvidéki térségben található, amely magában foglalja a füves síkságot, és együttesen örökzöld erdőt hoz létre, amelyet számos madár- és állatfaj tölt tele. Nagyon gyakran láthatja a jégmadár és az ugráló gibbonokat.

Íme néhány tipp a szigetek számára, ahol továbbra is találkozhat az érintetlen természettel és elkerülhető a turisták elárasztása

A Koh Jum-sziget (más néven Koh Pu) egy kicsi sziget, amely a Koh Lanta-sziget és a Krabi között található, és komppal elérhető. Még akkor is, ha információt keres erről a szigetről, amely nem sok, akkor rájössz, hogy a Koh Jum-sziget nem lesz az a hely, ahová a turisták tömege vezet. Érkezéskor csendes és kellemes légkört fog érezni, a helyi üdülőhelyek családtagjaival várják Önt. Az üres strandokra néző kilátás arra készteti Önt, hogy dobja el a bőröndöt a fehér homokba, és fusson a tengerbe.

Van néhány strandbár, ahol barátságos légkörben pihenhet. A Koh Jum nem megfelelő hely az éjszakai élet szerelmeseinek, a turisták ide utaznak, hogy pihenjenek. Nyilvánvalóan a legnagyobb vonzerő a gyönyörű strandok, amelyek összesen haton elérhetők. Az azúrkék és a nyugodt tenger kilátása a magánélet-barát strandokról meghökkent. Érdemes megnézni a helyi halászati falu is, ahol kényelmesen eljuthat egy bérelt robogóval, amely gyakorlatilag körüljárhatja a szigetet.

Bangkok - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Tropická pláž
Flymeto - Krásná pláž s pískem a tyrkysovým mořem, Thajsko
Miért utazna velünk ide Ázsia?
 1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 2. Biztonságosan hazaviszünk.
 3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Beszéljük az Ön nyelvét Készítse el útiterveit Ossza meg ajánlatait barátaival

Koh Tao - teknős sziget

A Koh Tao-nak minden bizonnyal nagyon sok felajánlása van, és kihagyni csak azért, mert viszonylag zsúfolt lenne szégyen. A szigeten az árak kedvezőek, mint más ismert szigeteknél. Ha el akarja kerülni a turisták tömeget, azt javasoljuk, hogy látogassa meg a szigetet a telihold előtti napon, amikor a Full Moon Party (óriási tengerparti fiesta) zajlik a közeli Koh Pha Ngan szigeten. Ezt az eseményt a legtöbb fiatal turista célozza meg, két napot adva Koh Tao-nak a látogatók tömege nélkül. Ez elég ahhoz, hogy meglátogassa a gyönyörű mélységeket, tele színes korallokkal és tengeri állatokkal. Láthatjuk a teknősöket is, amelyek a sziget szimbólumaként képesek, és a tengernek a huszonöt méterig tartó láthatóságának köszönhetően láthatja a csípőt, a delfint és a cápát.

Koh Phayam

Tervezi hosszabb ideig maradni vagy egy ideig letelepedni? Ebben az esetben a Koh Phayam-sziget jó választás az Ön számára. A sziget az Andamán-tengeren található. A Koh Phayamon számos művész, de nagyvárosokból származó thaiföldi emberek is találkozhatnak, akik idejönnek, hogy pihenjenek, és estéiket a csillagok alatt függőágyban töltsék.

Egy gondtalan szigeten nem található sok luxus üdülőhely vagy máshol mindenütt szupermarket. Éppen ellenkezőleg, a helyiek lehetővé teszik, hogy válasszon a szállások közül, amelyek hosszabb távú tartózkodásra vannak tervezve apartmanokban, amelyek szintén megfizethetőek. Ezen a szigeten is vannak gyönyörű strandok, és érdemes megemlíteni Ao Yai-t, amely minden márciusban indiai mogyoró fesztivált rendez.

Bangkok - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Západ slunce na ostrově Koh Phayam, Ranong, Thajsko.
Flymeto - Wat Koh Phayam, ostrov Phayam, Ranong, Thajsko
Flymeto - Pěstování kešu
Miért utazna velünk ide Ázsia?
 1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét Adja el saját túráit Kényelmes keresés

Koh Koot

(más néven Ko Kood)

Ko Koot Thaiföld legkeletibb szigete, amely szinte a kambodzsai határon fekszik. A tiszta és fehér strandokon kívül a sziget gyönyörű belvízi, trópusi természetű és gyönyörű vízesésekkel is rendelkezik. Tekintse meg a legszebb Nam Tok Khlong Chao vízesést.

Bár a Koh Koot ** Thaiföld negyedik legnagyobb szigete, nincs sok turisztikai találkozó. Habár számos üdülőhely létezik, ez a sziget az egyik hely, ahol megismerkedhet az érintetlen természettel, amelyet a tömeges turisztikai ipar nem érint. A nyugalom és a gyönyörű strandok mellett élvezheti a búvárkodást, a búvárkodást, vagy bérelhető robogóval eljuthat a szigetre.

Bangkok - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Vodopády Klong Chao
Flymeto - Ostrov Koh Kood, Thajsko
Miért utazna velünk ide Ázsia?
 1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Beszéljük az Ön nyelvét Adja el saját túráit 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül


Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória