A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Kényelmes keresés
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Termálfürdő a Leukerbadi Alpokban

A Svájci Alpokban síelni vagy pihenni töltheti nyaralását a termálfürdőben. A sport és a pihenés tökéletes kombinációja.

Bájos Leukerbad

Leukerbad a vadon élő sziklás tájban található, egy hegyi út végén, amely a Rhone-völgybe vezet. A várost az Alpok veszik körül, de lavina miatt nem kell aggódni. Az itt található termálforrások minden évben turisták ezreit vonzzák.

A helyi köz- és magánmedencék több mint négy millió liter termálvizet fogyasztanak, amelynek hőmérséklete 51 Celsius fok. Meg fogja találni a legjobb wellness felszerelést.

A legjobb és legnagyobb gyógyfürdő-komplexumok közé tartozik a Burgerbad és az Alpentherme, ahol több úszómedencében pihenhetnek. A Burgerbad Spa inkább gyermekes családok számára alkalmas, akik inkább egy végtelen vízicsúszdával és masszázsfúvókával ellátott aquaparknak tűnnek.

A Lindner Alpentherme gyógyfürdő sokkal több adatvédelmet kínál. Itt élvezheti a szaunákat, masszázsokat, úszómedencéket és wellness kezeléseket. Megnézheti a hóval borított hegycsúcsokat, vagy akár síelhet fürdés közben.

Világ síelők számára

Élvezte a gyógyfürdőt? Ezután induljon a Torrent síterületre. Számos különböző nehézségi szintű lejtőt kínál. A felvonó a lejtőkhöz vezet. Itt nemcsak síelőként, hanem snowboardozással is találhat a szórakoztató parkban. Van még gyermekklub és ápolt téli túraútvonal.

Több mint ötven kilométer hosszú lejtő van, beleértve azokat is, amelyek a világkupát lejtőn futják le. A sípályák az alpesi réteken helyezkednek el, így a kényelmes síeléshez csak kis mennyiségű hó szükséges. A síszezon április közepéig tart a mesterséges hónak köszönhetően. Vásároljon a tiéd.Címkék

nincs címke

Kategória