A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Barcelona (BCN)

Tengerpartok, ahol kutyadarabokat készítenek

A legtraumatikusabb nyaralási élmény felmérése során az otthon maradó háziállatok szemrehányó pillantása nyerné a vonalt. Szerencsére a kutyabarát varázscímke a világ egyre több helyére és a strandokra ragaszkodik, és ez sem kivétel. Európában több száz különböző minőség található. Csak keressen az interneten. De ezeknek nem szabad elkerülniük a figyelmet, mert ugyanolyan bőségesen fogja élvezni őket, mint a szőrös társa.

Llevant Beach, Barcelona, Spanyolország

A városi strand újonnan fenntartott területe, ahol a kutyák szabadon futhatnak és kacsálhatnak a vízben, viszonylag kicsi, maximális kapacitása 100 szőrös. A Llevant Beach azonban WC-kkel, zuhanyzókkal és ivóvízkútral rendelkező kutyák számára szolgál ki. Tulajdonosuknak lehetősége van röplabdázni, lazulni az napernyő alatt levő nyugágyon, és hozzáférni a teljesen felszerelt létesítményekhez, beleértve a parkolást és a wi-fi-t.

Barcelona nagyon barátságos a kutyákkal szemben, és gyakran nem bánja, ha üzletbe megy (kivéve az élelmiszerboltokat és a nagy bevásárlóközpontokat). A spanyolországi számos tengerparton azonban a kutyák számára tilos a belépés 100 € -ig terjedő pénzbírság alatt. Különösen igaz ez az április-november szezonban. Vigyázzon a helyi emberek viselkedésére. Ha sokat látsz a tengerparton kutyájával, akkor valószínűleg a szezon után, vagy a helyi rendőrség segít.

Nem akarja kockáztatni? Fogadjon a többi kutyapartmanra Barcelona közelében - Sant Pol de Mar- től északra és Port Ginesta délen.

Kudy - Llevant Beach: Av. Litoral, 114, 080 05 Barcelona, 41.398895, 2.210618

Barcelona - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Nicola Ferrari | istockphoto.com
Flymeto - Sloot | istockphoto.com
Flymeto - Lotta Vess | istockphoto.com
Flymeto - boschettophotography | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Európa?
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Adja el saját túráit Kényelmes keresés 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül

Noordwijk Beach, Noordwijk, Nizozemsko

A Noordwijk holland egy olyan hely, ahova korongjával öregedni akarsz. A hatalmas északi part, finom homokkal, szó szerint tele van éttermekkel és vállalkozásokkal, ahol kutyája örömmel látja, és ugyanolyan kényelmet kínál, mint te. Amikor belefáradtál a partba, mutasson rá a környező mezőkre, amelyek tavaszi szezonban kivirágzottak, és az egész láthatár, amennyire csak láthatod, vászongá válik. Ezenkívül a helyiek nem hagytak semmit a véletlenre, és elkészítettek egy teljes weboldalt a kutyatulajdonosoknak, tippeket adva arra, hogy hol kell enni és menni sétálni.

Kipróbálhatja a Bregen aan Zee strandjait is, amelyek mind festői, mind pedig meglepően barátságos megközelítés szempontjából megegyeznek a Noordwijk tengerpartjával a négylábú látogatók számára.

Kudy na Noordwijk strand: Tengeri bár 106, 2202 NW Noordwijk, Nizozemsko, 52.257230, 4.437639

Skateholm Beach, Skateholm, Svédország

Bármely méretű kutya élvezni fogja a fél kilométer hosszú strandot, fehér homokkal és fokozatos bejutással a tengerbe. A strand nem annyira pazar felszereltséggel rendelkezik, mint mások, ám szabályok és korlátozások nélkül ellensúlyozza a természetes vadságot. A közeli kempingben frissítő kioszk, zuhanyzók és WC-k találhatók. És ez egy kis paradicsom a kutyák számára. Ha úgy dönt, hogy meglátogatja a mezolitikus lakótelep közeli maradványait, a kutyát magával viheti, inkább pórázon. A helyi természetvédőknek valószínűleg nem tetszeni fognak, ha a látogatásából valamilyen őskori kockát vesz.

Kudy-ból Skateholm Beach-hez: Äppelrosvägen, 231 76 Beddingestrand (Skateholm), 55.376620, 13.468488

Bau Beach, Róma, Olaszország

Csak egy rövid autóútra Rómától, és háziállatának ásni lehet a világ egyik első és legrégebbi kutyabarát strandján. Más strandokhoz (például az kissé luxus Il lido di Fidohoz hasonlóan) a Bau Beach felvételi díjat számít fel. De itt szívesen fizet. Pénz nemcsak a strand és az egyéb létesítmények karbantartására fordul, mint például speciális napernyők és törülközők kutyáknak, hanem a helyi örökbefogadási központban lévő kutyáknak is, akik még mindig várják az embereiket.

De nem kell Rómára korlátozódnia. Az egész Olaszországban szétszórt kutya strandok találhatók, mint például a toszkáni Dog Beach , a Beach 33 és a Rimini Bagno 81 , a Bibione La Spiaggia di Pluto vagy a legendás Bau Bau falu Savonában, ahol a kutyák kevésbé fogadhatók, mint a kutyák. strand, ahol az emberek szívesen láthatók.

Kudy na Bau strand: Via di Praia a Mare, 19000054 Fiumicino RM, 41.877637, 12.176615

Crikvenica strand, Crikvenica, Horvátország

Még Horvátország sem akar lemaradni. A helyi üzletemberek megpróbálják hivatalosan meghirdetni az első horvát strandot kutyák számára, hogy megőrizzék hírnevét. A kutyák szabadon játszhatnak a vízben és a szárazföldön, sokkal lazább szabályok mellett, mint az olasz tengerparton. Hűtsük le esernyő árnyékában vagy a helyi snack bárban. Vigye magával a Monty's Beach bárjába , ahol kutyafagylaltot vagy különleges sört, marhahús vagy csirke ízt szolgál fel.

Melyik út a Crikvenica strandhoz és a Monty bárjába: Lučica Podvorska bb, 51260 Crikvenica, 45.169773, 14.695273

Saunton Beach, Sauton, Egyesült Királyság

A Saunton Beach arany homokos strandjai az ország legszebb és legnépszerűbbek közé tartoznak, mind az emberek, mind a hafánok körében. A kutyák egész évben, évente egyszer (májusban mindig) ingyenesen vehetik igénybe, de szó szerint csak maguk és a tulajdonosok foglalják el. A Paws on the Beach játékról, versenyekről és olyan kihívásokról beszélünk, mint például a kutyaszörf és a K9 Factor tehetségpályázat.

Az angolok híresek a kutyák iránti szeretetükről, tehát Devon nem az egyetlen hely, ahol kutyadarabokat készítenek. Nézze meg magát, és tekintse meg az Egyesült Királyság többi partján található kutyabarát strandokat .

Kudy na Saunton Beach: Saunton Beach, Észak-Devon, 51.093858, -4.225660

Haus Nordseerobbe, Neßmersiel, Németország

A Haus Nordseerobbe annyira közel áll a kutya mennyországképéhez, ahogy az emberek megközelíthetik. Az Északi-tenger partján homokos strand csak egyike azoknak a látnivalóknak, amelyek szőrös kalandorokat várnak. Ugyanolyan megbízhatóan szereznek új barátokat a helyi agilitási pályán, mint a vidéki túrán. A tevékenységek kapcsolódnak az Északi-tengeri pecséthez, amely két vagy négy lábú vendéggel várja a vendégeket. Hagyja kedvencét kóstolni a balti vizeket Travemünde két strandjának egyikében.

Kudy do Haus Nordseerobbe: Oystercatcherweg 9, 26553 Dornum, 53.670048, 7.352291

Barcelona - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - csakisti | istockphoto.com
Flymeto - dageldog | istockphoto.com
Flymeto - Acnakelsy | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Európa?
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Készítse el útiterveit 500 millió repülés 10 másodperc alatt Ossza meg ajánlatait barátaival

A jó hír az, hogy a kutyapartok évente növekednek. Több tucat van olyan országokban, mint Olaszország, Franciaország vagy Németország, és százak az Egyesült Királyságban. Nem mindenki ingyenes, és a helyi szabályokat be kell tartani. Általában olyan országok, mint Olaszország és Spanyolország, nem tolerálnak túl sok kutyát olyan helyeken, ahol nincs fenntartás, és még a fenntartottak is sok korlátozással járnak. Nagy-Britannia, Franciaország, Németország és Hollandia nagyobb szabadságot ad a kutyáknak, és a szabályok nem annyira aggódnak.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória