A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

London (LON)

Már vágyakozik a karácsonyi ünnepre?
Akár pihenni szeretne valahol egyedül a drága felekkel, vagy gyerekekkel, a Bojnice minden bizonnyal ideális hely az Ön számára. Hol lehet más partnerre pályázni, mint e történelmi fürdőváros csendes és kellemes környezetében, amely a romantikus kastélyról, a Szlovákia legrégebbi és legnagyobb állatkertjéről, valamint a gyógyfürdőről ismert. Sőt, a karácsony előtti hangulat valamilyen módon növeli a nyaralás és az élet fontos eseményeinek varázsát. Dönts el, és menj néhány napra a “szomszédainkhoz”.
Nov 23, 2015 2 min
Bővebben ..

Tea ötkor és London látnivalói mellett

London egy kozmopolita város, tele a világ legjobb látnivalóival, látnivalóival, utcai előadóművészeivel és számos tevékenységgel, amelyeket csak itt talál meg. Kiválasztottuk Önnek a leghíresebbeket, amelyek “kötelezőek”, ha úgy dönt, hogy ellátogat és megismeri Londont. Nálunk egész évben olcsón repülőjegyeket vásárolhat, valamint előnyös szállást, és csak Önön múlik, mikor élvezheti az igazi angol teát.

Eye of London

London egyik leglátogatottabb látványossága a London Eye. 135 méteres, és a világ egyik legmagasabb óriáskerekeként tartják számon. A 32 korszerű üvegkabin lassan forog a tengelye körül, így folyamatosan változó kilátás nyílik Londonra. Az út körülbelül 30 percig tart, és semmi szédülő vagy a magasságtól félő emberek számára. Minden kabinban interaktív útmutató áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a főváros ikonikus pontjainak felfedezését.

Flymeto - Tea ötkor és London látnivalói mellett

Tower Bridge

London szimbólumát és az elismert Tower Bridge-et Sir Horace Jones tervezte a 19. században. Évente körülbelül 850-szer emelik fel, és van benne egy kiállítás, ahol mindent megtudhat a világ leghíresebb hídjának működéséről, beleértve a viktoriánus motorokat is. Természetesen szó esik ennek a gyönyörű történelmi épületnek az eredetéről és történetéről is.

Flymeto - Tea ötkor és London látnivalói mellett

A Buckingham-palota

London hivatalos királyi rezidenciája, ahol nyáron 19 szobát fedezhet fel, melyeket a legfontosabb királyi gyűjtemények díszítenek. Rembrandt, Rubens vagy Van Dyck gyönyörű festményeit találja itt. A palota előtt egy gyönyörű parkosított park található, és mindenképpen nagy élmény az őrségváltást nézni. Madame Tussauds Londonban

A több mint 300 viaszfigurát bemutató lenyűgöző kiállítást nem szabad kihagyni. Itt találkozhatsz különböző korok személyiségeivel, és egy fotót is megcsodálhatsz kedvenc filmszínészeddel, sportolóddal vagy képregényhősöddel. Használja ki az alkalmat, és nézzen be a kulisszák mögé, ahol megtekintheti a szobrászok munkáját.

Flymeto - Tea ötkor és London látnivalói mellett

Globe Színház

A londoni színház a világ egyik legjobbja, amely a legjobb és legtehetségesebb színészeket vonzza az ország minden részéről. Látogassa meg a Shakespeare’s Globe - World Theatre-t, amely az 1599-ben tervezett történelmi szabadtéri színház hű rekonstrukciója, ahol Shakespeare számos darabja játszódik. Ne felejtse el előre lefoglalni a jegyeit.

Flymeto - Tea ötkor és London látnivalói mellett

A szilánk

Élvezze a híres kilátás a dinamikus jelképe London által tervezett Renzo Piana, a tetején a legmagasabb épület a Nyugat-Európában magasságban akár 244 m. Re látható elég messzire.

Flymeto - Tea ötkor és London látnivalói mellett

Zöld parkok

Csak a világon találhatunk olyan parkosított parkokat, mint a híres londoni parkok. Nyolc gyönyörű királyi parknak és további 3000 zöldellő parknak vagy más nyílt ternek ad otthont, amelyek zölddel frissítik fel a várost. Ezért London a világ egyik legzöldebb fővárosa. A legjobb módja annak, hogy élvezze őket, ha piknikezzünk valamelyikben.

Flymeto - Tea ötkor és London látnivalói mellett

Vásárlás mindenkinek

London szenzációs hely mindenki számára, aki meg akarja szerezni a divat gyöngyszemeit. Londonban számos bevásárlónegyed található a világ legexkluzívabb márkáival, eredeti árucikkeket árusító üzletek és piacok, amelyek a régi Angliát idézik. Ne hagyja ki az Oxfort Street-et, ahol megtalálja a legtöbb divatmárkát, amelyek világszerte befolyásolják a divatot.

A Londonba induló járatok egész évben igen kedvező árúak, és gyakran szerepelnek különleges ajánlatainkban, ezért ne habozzon, kövesse az olcsó jegyek szekcióját szerte a világon, ahol a Londonba szóló jegy az elsők között van. Higgye el, hogy van még mit felfedezni Londonban, és egy látogatás nem lesz elég Önnek. London sokkal többet kínál, és nincs olyan, aki ne találná meg a magáét.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória