A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Világítótorony (FAO)

Tavira, tökéletes nyaralás nem csak a történelem szerelmeseinek!

Farótól nyugatra Tavira található, a templomok városaként ismert város, melyből 37 található.

A legfontosabb építészeti kincsek a Misericórdica templom a 16. századból. és a Palácio de Galeria palota, az eredeti román stílusú híd a Gilão folyón halad keresztül, amelynek köszönhetően a város sokat nyer a romantikus légkörben.

Egynapos hajókirándulás az Ilha de Tavira homokos szigetére, ahol gyönyörű homokos strandok és csak a tenger várja Önt!

Kóstolja meg a nyaralás alatt a Bacalhau portugál nemzeti ételt, ízletes sült tőkehalat sokféle módon, és élvezze a kiváló bort egy finom ebédre.

Lagos is egyre inkább keresik a turistákat. Láthatjuk az Igreja da Santa Maria és az Igreja do António templomokat is, amelyeket Lagos ékszerének tekintnek.

Ne hagyja ki a 17. századi Fortaleza da Ponta da Bandeira belsejében található látványt, amely a tengerentúli felfedezések múzeumaként szolgál.

Kövesse a legszebb és rejtett strandokat a part mentén, a rejtett strandok teljes magánélettel rendelkeznek.

Az Algarve és Portugália végén fekszik a kicsi Sagres falu, közel a Cabo da S. Vicente fokhoz és a Ponta de Sagres-hez, igazán festői helyek, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre és a tengerpartra.

Ne felejtsük el frissíteni magát a helyi egyedi Sagres sörrel, amelynek íze megegyezik a cseh sörünkkel, de kérjen “serveža kánoka” -t, azaz csaptelepet, különben palackban vagy konzervben iszik sört.

Elindul egy mesés nyaraláshoz, ahol maximális kényelmet és pihenést élvezhet a tengerparton vagy a városnézés során. Olcsó járatok állnak az Ön rendelkezésére, így bármikor elmehet Portugáliába. Foglaljon jegyet ma jó előre, és sok pénzt takarítson meg!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória