A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Velence (VCE)

Élje át a világ egyik legszebb karneválát

Csábítja Önt az izgalmas kirándulás? Téli depresszióban szenved? Van ellene gyógyszerünk, egy színes karnevál formájában, és nem is kell elmennie érte egészen Rió-ig, csak Olaszország északi részébe - Velencébe, ahol a világ egyik legszebb karneválja zajlik. Ěvente több millió látogatót számlál, a nézők és a maszkos felvonulók száma minden évben növekszik, csatlakozzon Ön is! Tudja, hogy az egyes maszkoknak mi a jelentésük, mit képviselnek?

Élvezze a sétát e napsütötte városban, látogasson el a karneváli helyszíneire, ahol különféle műsorokat nézhet meg, és megismerheti a város régi szokásait.

A karnevált számos zenei, színházi és kulturális rendezvény kíséri, így mindenki megtalálja a számára megfelelö programot.

Tegyen egy sétát a gyönyörű vasútállomástól, a híd körül, a Grand csatorna felett, a Szent Clare templom felé. Látogassa meg a Santa Maria Miracoli templomot, mely az egyik leggyönyörűbb jezsuita templom, ezek után folytassa útját a Santa Maria Formosa, majd a János és Pál templomához. Ne felejtse el meglátogatni a szent Márk főteret és az ott található műemlékeket, mint a Szent Márk-templom, a Hercegi palota és a Campanilla.

Ön is lovagolhat a Vaporett partján, keresztezve a Grand csatornát, ahonnan rálátás nyílik a legszebb velencei palotákra. Érdemes meglátogatni Murano és Burano szigeteit is,illetve a számos múzeumot és galériát, melyek érdekes kiállításokkal kecsegtetnek.

Nem szabad kihagyni Velence nyugati és déli csodálatos látnivalóit sem! Fedezze fel Olaszország építészeti kincseit - az S. Maria del Frari bazilikát, a Schuola Grande di San Rocco-t, a Ponte Rialto hídat, az operát, a S. Salvatore, a S. Lorenzo,és a Santa Maria del Salutte templomokat, az Accademia hídat, a Szent Mózes templomot, a Fenice színházat,a Szent Zacharias templomot és még sok mást.

Töltse felejthetetlen, romantikus napjait Velencében egy nagyszabású rendezvényen, mint például a velencei karnevál.

Foglaljon jegyet még ma, és sok pénzt takaríthat meg! A helyek a repülön gyorsan fogynak, ne habozzon!

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória