A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Kényelmes keresés
 Készítse el útiterveit
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Tallinba a Valentin hétvégére

Észtország nagyvárosaként Tallinn vonzza a turistákat, különösen télen, Vanalinn történelmi központjába, egy lenyűgöző tájba, fagyasztott tengerrel, valamint egy kellemes, kedves üléssel egy pohár hagyományos magas magas alkohollal.

Tallinnba érkezéskor az első lépések minden bizonnyal a történelmi központba vezetnek. Az alsó falú városrészben található a főtér, a gótikus városháza, a múzeumok és Európa egyik legrégebbi gyógyszertára.

Tompe felső része domináns jellemzőjével - a Pikk Hermann-toronyval - igazán gyönyörű, van egy kastély, amely ma a parlamentnek ad otthont.

Tompei fő turisztikai vonzereje a városra néz, amelyből a legérdekesebb a délkeleti kilátás.

A közeli Kadriorg Városligetben egy elnöki palota és egy gyönyörű kastély található. Innen induljon el a partra Piritára. Télen a tenger általában lefagy, és az immobilizált hullámok egyedi mintákat hoznak létre.

Hívja meg partnerét az étterembe egy nagyszerű vacsorára, ízlésesen kóstolja meg az észt konyha egyik helyi specialitását, például pácolt angolna és különféle húsok. Egy jó étkezéshez kortyolgassa meg a híres észt alkoholist, a Tallinn Tallinn-t, a fűszeres likőr nagyon finom citrusolajokkal, fahéjjal, vaníliaval és mindenekelőtt rummal.

Szent ünnepe A Valentin-nap kifoghatatlanul jön, készítse el értékes fele felejthetetlen hétvégét ebben a gyönyörű országban. Észtországba foglaljon most, és élvezze a romantikus hétvégét ketten.

Kellemes és békés hangulatot élvez a városban, járj kéz a kézben a történelmi központ szűk kőutcáin, és elvarázsolsz Európa összefonódott részének történetéből.Címkék

nincs címke

Kategória