A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Bangkok (BKK)

Szokatlan nyaralás, nagyszerű élményekkel teli, ez Pattaya!

Ne hagyja ki az exkluzív Las Vegas-i nyaralás egyedi ajánlatát. Pattaya soha nem alszik, éjjel-nappal itt él. Prémium fehér strandokat és azúrkék tengert keres? Ha esküdt sportoló vagy, akkor szörfözés, búvárkodás, golf, motorkerékpárverseny, akár a bungee jumping teljes teli nyaralás vár rád.

Kicsit kevésbé igényes utazók számára Pattaya szintén lenyűgöző történelmi emlékeket kínál gyönyörű templomok formájában.

Nem szabad kihagyni az Igazságszentélyt, amely Naklua strand közelében található, néhány tíz méter magasra és az összes fára. A dekoráció teljesen kézzel faragott, érdekes módon a teljes szerkezetben egyetlen szöget sem találunk.

Szeretné egy helyen látni a világ és a thaiföldi műemlékeket? Ne felejtsd el meglátogatni a MiniSiam-ot. Az elegáns parkban a híres thaiföldi és világépületek miniatűrjei láthatók.

A búvárkodás nem számít neked? Még egy légzőcső nélkül is látni fogja a víz alatti életet az üvegcsatornában lévő helyi akváriumban.

A feltöltéssel teli, forgalmas nap után vegye igénybe a hatalmas aquaparkot, hogy pihenjen, közel egy krokodilfarm van, ahol 60 000 krokodil van. Ha még mindig van elég energiája, próbáljon meg ejtőernyővel hajóval repülni, vagy látogasson el egy üvegmúzeumba az üvegbe csomagolt műalkotások kiállításával; és Ripley Rekordok és Érdekességek Múzeuma.

A kíváncsi rajongók számára a közelben található egy elefántfalu. Egy órás utazás elefántokkal, amelyek a folyóban gyalogolnak, Thaiföld egyik kötelező élménye.

Igazi kaland várja Önt Pattaya partján, a Khao Kheao erdőben. A fa tetején lévő 26 platformon, 3 km-es keskeny átjárókon és felvonókon játszhat egy repülő gibbon szerepét. Az első számú adrenalin vonzert nem szabad kihagyni!

Töltse az estét helyi bárokban, klubokban vagy a sok tragédium egyikén.

Ez az ünnep megéri.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória