A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. Útközben gondoskodhatunk rólad.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Szlovénia tenger és tiszta táj

Szlovénia érintetlen természetet és csodálatosan eltöltött nyaralást kínál Önnek. Itt zöldövezet, gyönyörű természet és a tenger található. Ez a kis állam egyre jobb szolgáltatásokat kínál, és semmi sem akadályozza meg, hogy kellemes pár napot vagy hetet töltsön itt.

Repülővel Szlovéniába

Szlovéniába nemcsak saját tengelyén, hanem légi úton is eljuthat. Rendszeres közvetlen járat érkezik Prágából, és a repülési idő kb. 65 perc. Szlovénia egész területén vonattal és autóbusszal közlekedhet, modern összeköttetéssel.

Szlovén Riviéra

Körülbelül 50 km-re fekvő tengerpart gyönyörű tengerparti városokat rejt el, amelyek lélegzik a régi Olaszország hangulatától. A múltban ezek a városok a velenceiek birtokában voltak, és a történelem ismert itt. Látogasson el Pirana, Koper vagy Izolu városaiba.

A Terti-öböl klimatikus gyógyfürdőt és békés várost kínál, számos hangulatos kávézóval, esti szórakozással és kaszinókkal. A part mentén homokos strandok vannak. A Piran-t gyakran Velencéhez hasonlítják, ahol a templom vagy a festői Piazza Tartini dominálja. A félsziget védi az erődítményeket. A falak felár ellenében elérhetők, és nagyszerű kilátást nyújtanak Triesztre, a Trieszt-öbölre és az olasz szárazföldre.

Érdemes megnézni a Bledi-tót, amelyet a szlovénok szimbólumként vesznek. A sziget közepén található egy kis templom, ahová a komp átvihet. A tó úszni, csónakázni vagy horgászni is kínál. A tó fölött egy kastély emelkedik, amelybe szintén mehet. A Triglav Nemzeti Park, amely magában foglalja a Bohinji-tót is, a Bled-tó közelében található. Sok ritka állat- és növényvilágot talál, köztük az arany sas és medve.

Szlovénia egész évben érdemes meglátogatni. Itt számos UNESCO világörökségi helyet talál, tengerparti nyaralást vagy aktív nyaralást tölthet a hegyekben. Csak utazásra van szüksége. A hivatalos nyelvek a szlovén és az olasz. Ne felejtsd el időben lefoglalni. Ez mindenképpen érdemes egy utat.Címkék

nincs címke

Kategória