A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Biztonságosan hazaviszünk.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Milánó (MIL)

Szíve vágyakozik egy érdekes utazásra?

Szíve vágyakozik egy érdekes utazásra? Foglalja le repülőjegyét időben, és takarítson meg pénzt. Élvezze teljes nyaralását.

Prágából repülővel repül Milánóban, ezért ne habozzon egy percet, és repüljön velünk, hogy felfedezze Milánó gyönyörű olasz városát.

A második legnagyobb olasz város az ország északi részén fekszik, a Lombardia régióban. Milánó elsősorban a külföldi turisták által keresett kulturális és történelmi központ. A nők vonzereje minden bizonnyal parfümökkel, ruházati cikkekkel, divatcikkekkel és cipőkkel rendelkezik a legexkluzívabb olasz és külföldi márkák közül.

A Lombard-metropolisz azonban nem csupán butik, hanem monumentális terület is; A Teatro alla Scala vagy csak a La Scala, amely magában foglalja Milánó részét, szintén érdemes megnézni, és látogatása minden klasszikus zene szerelmeseit örömmel fogja élvezni.

A Castello Sforzesco-ban számos múzeum található, a műemlékek csodálói pedig saját magukba kerülnek.

Kiegészítse romantikus sétáit a történelmi helyszínek látogatásával, és vegye be napját vacsorával az egyik nagy étteremben, ahol valódi finomságokat kóstolhat meg, amelyeket az olaszok imádni fognak.

Milánói gasztronómia nagyszerű élmény lehet, ha szeretsz enni, a lombard-konyha gyakrabban rizst használ, mint a tésztát, és szinte nem használ paradicsomot. Egy fárasztó turisztikai nap után menjen egy helyi étterembe, ahol tradicionális “ossobuco” ételt készít, egy párolt borjúhús csontvelővel és gremolata szósszal.

Tipikus butik kávézók, ezért ne habozzon, vásároljon tökéletes ruhát a szekrényébe, miközben egy nagyszerű kávét élvezheti.

Van még ideje pihenni? A Parco Forlanini-ban, ahol a virágok nyáron virágzik, nagyszerű légkörben lesz az akkumulátor újratöltése további feltárás céljából.

Az olcsó járatoknak köszönhetően egy felejthetetlen élményt töltő nyaralást tölthet Olaszország egyik vonzó városában, és sok időt és pénzt takaríthat meg! Repülési jegyek verhetetlen áron, a lehető leghamarabb kihasználhatja ezt az ajánlatot. Ön egy őrült Milánóban.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória