A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Adja el saját túráit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Szeretné, ha a Movie Park Germany?

A Bottropban található Movie Park Germany egyike azon kevés Németországban. Jelenleg 5 témájú terület található, több mint negyven látnivalóval és exkluzív show-kkal a Film Álom Világából, amelyek akciót és szórakozást kínálnak az egész család számára.

Ne hagyja ki a vadon élő hullámvasutákat, a szokatlanul élő show-t, mint például a Hollywood, számos nagyszerű látnivalót az egész család számára, például a Nickland tematikus szekciót, amelyet kifejezetten a gyerekeknek építettek, valamint a képregény világhírű csillagjainak találkozását, hogy napi szórakozást biztosítson a tematikus parkban. A Movie Park Germany élmény lesz a legfiatalabb családtagok számára.

A Movie Park vagy a Németország közepén fekvő Hollywood annyira szórakoztató, hogy nem is tudja, hová kezdje. Itt felejthetetlen napot fog élvezni, tele szórakoztató és gyönyörű élményekkel. Hosszú szórakozás után látogasson el az egyik étterembe, és töltse fel akkumulátorát egyéb látnivalókhoz.

A gyerekek neves karakterekkel találkoznak animációs filmekben, a Spongyabob és barátai várják rájuk Nicklandben, az animált vámpírok üldözik őket a Van Helsing’s Factory hullámvasútján, és a jégkorszakban - 4D a Cid, Manny és Diego mellett kalandot élveznek. A dinoszauruszok és a Ninja teknősök szintén gondoskodnak a tökéletes szórakozásról. Gyerekes autósiskola vezette a gyerekeket egy sarkon átmenő útvonalon.

A Filmparkban a felnőttek és a gyermekek kísérteties körutazást élvezhetnek egy titokzatos folyón, a Mars felé vezető űrhajón, vagy egy látszólag végtelen hatvan méteres eséstől a Magas Ősztől, vagy a szédítő, hullámvasút MP Xpressnek.

Düsseldorf járatokat csak különleges áron vásárolhat tőlünk, ezért ne habozzon, élvezze ki ezt a nagyszerű ajánlatot még ma!Címkék

nincs címke

Kategória