A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Iguassu-vízesés (IGU)

Szereted a fényképezést? Tudjuk, hogy hová készítsük a legszebb felvételeket!

A fotógyűjteménye több ezer képet tartalmaz, de még mindig hiányzik valami, mondja meg, mi ez és hol található.

A lenyűgöző Iguazu-vízesés pontosan az, amit keres!

Itt az ideje, hogy utazzon Argentína északi tartományába, ahol a szűz természet birodalmában találja magát, gyönyörű látványosságokkal.

Argentína legészakibb és legkisebb területe a Misiones, ahol általában a legtöbb biológia kutatója van.

Ha Ön egyike a gazdag állat- és növényvilággal rendelkező vad természet szerelmeseinek, akkor ide is menjen!

A rendeltetési hely összefonódik több száz kisebb vízeséssel, az Iguazú és a Moconá vízesések rendkívüli látványosság, amelyet Ön és fényképezőgép szeretni fog.

Az első állatok, amelyek szívesen fogadnak téged, biztosan színes lepkék lesznek, az emlősök képviselőitől vörös orrú orr lehet, sötétedés után gyakran armadillos is.

Tapasztalja meg az érzés, hogy gyönyörűen színes papagájok repülnek a fejed felett, a hollók hollója helyett, és hatalmas anakondák nyugszanak a fán. Bárhová is nézel, a tiszta természet furcsa légköre lélegzik benned, és úgy érzi, védeni kell azt.

Ez a csodálatos városnéző nyaralás kifejezetten az igazi természet szerelmeseinek készült. Az ősz gyakorlatilag a legalkalmasabb idő a tartományban való tartózkodásra, amikor az esős évszak elmúlik.

Ezért foglalja le repülőjegyét időben, hogy hamarosan elinduljon az egzotikus táj felfedezéséhez, amelyet továbbra is indokolatlanul terhelnek a turisták, ezért megőrzi eredeti népességét, állat- és növényvilágát, legyen óvatos itt és lépjen a lábujjhegyen!

Ehhez az időjárási és természeti jelenségek teljesen eredeti képet fognak készíteni, amely mindenkit lenyűgöz, akinek Ön a legértékesebb fényképeit mutatja.

Foglaljon repülőjegyeket Argentínába egyedülálló árakon, csak velünk, foglaljon előre és takarítson meg! Egy szokatlan nyaralás, amely felfedez egy csodálatos úti célt, teljesen új világképét fogja mutatni!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória