A Flymeto regisztráció előnyei
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Barcelona (BCN)

Szerelem egy pillanat alatt!

Nem talált megfelelő helyet egy csodálatos nyaralás eltöltéséhez? Az ünnepek lassan fogynak, tehát itt az ideje, hogy kiválassza a megfelelő rendeltetési helyet. Megcsináltuk. Élvezze kedvesét, és élvezze néhány napot Barcelonában!

Egy pillanat alatt beleszeret Barcelonaba. Amikor először vagy tizedik alkalommal látogatja meg a katalán üdülőhelyet, mindig elbűvöl majd.

A Metropolis Barcelona Katalónia régiójához tartozik, amely Spanyolország egyik régiója.

Történelmével és napos időjárásával egyre több turistát vonz a világ minden tájáról, és kiváló jegyárainknak köszönhetően Ön is egyik lehet!

Itt nem csupán a hétköznapi tengerparti nyaraláson fog átélni. Megcsodálhatja Gaudi építész számos csodálatos épületét, és sok más gyönyörű látnivalót is talál itt, a napos kikötőt. Két kellemes estét nem szabad kihagyni, a barcelonai utcák pedig szó szerint romantikus légkörrel büszkélkedhetnek, és leülhetnek az egyik helyi étterembe.

Ha egy kicsit másféle barcelonát szeretne megtapasztalni, ne hagyja ki az El Raval kerületet, amely éjszakai életéről, kabaréjáról, éttermeiről és bárjairól híres. Tetszik a történelmi építészet? Ne hagyja ki a Szent Eulalia gótikus székesegyházát, amely bizonyos időpontokban is ingyenes, és szó szerint a mesés katedrálisot, a La Sagrada Família-t.

Ha szereti a kalandot, menjen Montjuicba, és fedezze fel az összes látnivalót gyalog vagy felvonóval. Az első megálló minden bizonnyal a Katalán Művészetek Nemzeti Múzeuma, majd élvezze az énekes szökőkútot, amely naplemente után is feltétlenül látogat. A Montjuic dombon található az Olimpiai Stadion, amely egy múzeumot is tartalmaz.

Montjuic tetejéről gyönyörű kilátás nyílik a rakomány kikötőjére is.

Az egyik felvonó Castell de Montjuicnél ér véget, amelyet érdemes megnézni.

Mindenképpen látogasson el Barcelonába a gyerekekkel, akik sok csábító élményt fognak találni itt a Tibidabo dombon, ahol számos szórakoztató látnivaló található, mint például hullámvasút, horror ház, kalózhajók, trambulinok, körhinta stb.

Állatok és növények százai - a legkisebb rákfélétől a nagy homokcápáig - gyermekek és felnőttek számára találhatók a barcelonai akváriumban.

A gyermekeivel egy napot tölthet az állatkertben, a város akadályparkjában, valamint a Mammoth and Invention Museumban.

Még mindig sok felfedezésre vár Barcelonában, és minden bizonnyal szeretne idejönni.

Foglaljon időben! Tudta, hogy otthonról is bejelentkezhet az interneten keresztül?Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória