A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

(Európa)

Szenved asztmában? A Saas Fee karokkal várja Önt!

A svájci Saas Fee üdülőhely közvetlenül az UNESCO által jegyzékbe vett Aletsch-gleccser előtt található. A festői Saas Fee hegyi falu, ahol egyetlen autó sem fut, napfényes. Az alpesi üdülőhely az olasz határon található, a Mt. Allalin a Szatál-völgy legmagasabb falu. A Saas Fee különösen hasznos száraz éghajlatban, ahol elhanyagolható mennyiségű allergén van, tehát ez a tartózkodás különösen alkalmas allergiások és az asztmák számára.

A gleccserek lehetővé teszik a sílesiklást nyáron és ősszel. Élvezze a szánkózás, a hótalp, a korcsolyázás vagy a sífutás lehetőségeit. A havas táj ideális kellemes, romantikus sétákhoz. Töltse álmai nyaralását sokféle tevékenységgel, lazítson a minigolfdal vagy a petanqueval, élvezze a lovaglást, robogót, szeretem a sziklamászást a gyönyörű vidéken. A Saas Fee vidéki jellegzetességeivel fog bűvölni, a faépületek, az évszázados hagyományok és a szokások továbbra is dominálnak, az úgynevezett Alpaufzug nagyon népszerű, amikor tavasszal először vezet a tehenek legelőre. Ne hagyja ki ezt a fontos napot!

A történelem rajongói feltétlenül látogassák meg a Saas Múzeumot, amely a völgyben évszázadok óta mutatja be az életét, valamint a korszak jelmezek és a hagyományos termékek kiállítását. A pékségmúzeum bemutatja a helyi kenyér sütését.

A Saastal-völgy legfontosabb turisztikai vonzereje az alpesi túrázás több száz kilométer hosszú túraútvonalakkal, valamint az Eispavillon jégbarlang túrája a gleccserben 3500 m tengerszint feletti magasságban, ahol a Metro Alpin metróval eljuthatunk. A Saas Fee és a Saas Grund közötti szoros Alpin-szorosán történő leszállás adrenalin tapasztalat a tapasztalt alpinisták számára. A síelőket el fogja örülni a lejtők gazdag választéka. A snowboardosok értékelni fogják a quaterpipe-vel, akadályokkal és ugrásokkal, valamint a világparaméterek snowboardcross pályájával ellátott minőségi snowparkot.

Svájc valóban vonzó ország, amelynek minden évszakban sok mindent kínál. Foglaljon ma alacsony árakon!Címkék

nincs címke

Kategória