A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Készítse el útiterveit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Kényelmes keresés
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Manchester (MAN)

Szent Valentin-napi ajándékot keres? Valentin-nap?

Eredeti tippel van egy kései ajándék, a Manchester United és az Arsenal FC közötti jegy egy minden sport- és futballszurkolót külön örülni fog!

Éljen a futball-mérkőzést a manchesteri elfogyasztott Old Trafford stadionon, amely exkluzív élmény. A meccsre február végén kerül sor, de ez a késői meglepetés valóban sok örömet fog hozni minden ember számára.

Együtt egy nagyszerű hétvégét tölthetsz ebben a gyönyörű és érdekes városban. Az olcsó légi utazást biztosan értékelik!

Kápráztassa el partnerét, és kérem, kérem őt ezúttal! Adjon fel egy romantikus gyertyafényes vacsorát, és örömmel fogja élvezni az egyedi futball-légkör.

A játék előtt aktívan pihenhet a helyi galériák és érdekes múzeumok meglátogatásával, ahol a közelben megtekintheti az összes kiállítást.

Ha önnek nincs elég labdarúgása, akkor az Old Trafford stadion múzeumként áll az Ön rendelkezésére, és a nézők kapacitása alapján ez a stadion a második legnagyobb britannia. Büszkével büszkélkedhet, amelyet speciális fűtőberendezések és lámpák biztosítanak, amelyek felgyorsítják a fű növekedését.

A túra legnagyobb élménye biztosan a “Mesterek kapuja” áthaladása és a játékosok öltözőinek áttekintése lesz. A Hírességek csarnoka szintén nagyon érdekes, Karel Poborský volt cseh képviselőnkkel.

A legkívánatosabb egy kirándulás a déli tribünhez, ahonnan a legjobb kilátás nyílik a játszótérre, ahol a VIP vendégek és a fő televíziós csapatok, köztük a jól ismert BBC találkoznak.

A stadion túráját néha néhány volt játékos vezet, például Denis Irwin vagy Frank Stapleton, ne hagyja ki! Látogasson el a múzeumba, ahol minden csészét és trófeát kiállítottak a klub megalakulása óta.

Ne felejtsen el vásárolni emléktárgyakat a klub logójával, mielőtt vissza nem repül.

Foglaljon le ma legolcsóbb repülőjegyeket Manchesterbe, és utazzon néhány koronával légi úton!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória