A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  2. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Dakar (DKR)

Szenegál - Afrika kezdőknek

Afrika kezdőknek. Az ilyen tapasztalt utazók néha szomorúan elítélik Szenegált. Country Teranga, ami vendégszeretetet jelent a helyi wolof nyelven, de nemcsak túlzsúfolt hotelkomplexumokat kínál a tengerparton. Mint a világ minden táján, az a mód, ahogyan elkészíti, az az, ahova megy.

A 99 százalékos szenegáli Odüsszea Dakarban indul a repülőtéren. Az útlevél-ellenőrzéshez készítse el legalább a tartózkodási helyének hozzávetőleges címét, csak a dakari negyed nevét. Semmi mást nem kell gondolnia rám. Vízummentes utazást folytatunk Szenegálgal, és más országokkal ellentétben még soha nem találkoztam megvesztegetési kérelemmel a repülőtéren. A szükséges alakiságok elvégzése után jön a taxisofőrök klasszikus afrikai sikátorja. A sofőrök ordítanak, és felkínálják Önnek. Nem azért, mert szeretnének megfélemlíteni, hanem azért, mert az emberek nem azért akarnak szégyenkezni vagy várakozni egymásra, hanem rövidek és tisztaak lesznek tss, tsss!

Dakar - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - giuliano 2022 | istockphoto.com
Flymeto - Jordi Ramisa | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
  2. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Adja el saját túráit 500 millió repülés 10 másodperc alatt

Válasszon valakit, akit szerezhet, és olcsóbban vehet részt, mint Afrikában. Alku nehéz. Nyugodtan hagyja el a taxit, végül elfogy és egyetért. Az árak természetesen a rendeltetési helytől függően változnak, de általánosságban elmondhatjuk, hogy rövid távolságokért 1000 CAF, a közepén 2000-3000 CAF fizet. A legtöbb járművezető először kétszer mondja. Nagyobb távolságokra érdemes autót bérelni sofőrrel vagy busszal. A szállítás kalandos változatát “szeptember” -nek nevezik, és meghatározatlan korú kocsiból áll, amelyen a tűzoltók megtanulják országonként darabokat vágni, amely hét ember és egy sofőr befogadására képes.

Dakar - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Szenegál - Afrika kezdőknek
Flymeto - Szenegál - Afrika kezdőknek
Flymeto - Szenegál - Afrika kezdőknek
Flymeto - derejeb | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legjobb utazási partnerekkel dolgozunk.
 Kényelmes keresés Adja el saját túráit Készítse el útiterveit
Valerie Barry, Manuel Velasco, master2 | istockphoto.com

Maga Dakar határozottan érdemes egy kis késést. Ha vásárolni szeretne valamit magadnak, akkor menjen a Sandaga piacra, ahol egy kis szabóüzem található. A szeme elmozdul a színes szövet mintáitól, és amikor meghallja az inget vagy nadrágot érintő első javaslatokat, akkor nem fogja elhinni, hogy a saját füle megváltozik. Beszéltünk a kócolásról? És azt mondtuk, hogy keményen kell aludnod? Tehát itt túl keményen alku! A nadrág normál ára 2000 CFA, egy ruhás kézitáska 1500 - 4000, méretétől függően, és ing esetében 4000 - 7000, az anyagtól függően. Akkor tudassa velem, milyen árat kapott.

Pac tippe

Ha romantikus utazást folytat az azonos nemű szeretett férfival, érdemes megfontolni a Szenegáltól eltérő rendeltetési helyet. Megfelelően - ha nyilvánosan viselkedik visszafogva, ami a heteroszexuális párokra is vonatkozik, akkor semmi nem fenyeget. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a helyi emberek általános toleranciája ellenére sajnos egy olyan országról beszélünk, ahol a homoszexuális kapcsolatokat törvény tiltja. A Queer párok tehát elméletileg egy-öt év börtönbüntetést és magas pénzbírságot szenvednek.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória