A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Biztonságosan hazaviszünk.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Beszéljük az Ön nyelvét
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Quito (UIO)

Swing a világ végén

A 300 m magas lejtőn vékony ágon felfüggesztett táblán lengő emberek felkeltenék a hatóságok figyelmét. De ez Ecuador. Bárki, aki hajlandó legyőzni a 2600 m tengerszint feletti magasságot, adrenalin-elárasztott gyermekkorban és isteni kilátásban részesül a vulkánról, amely bármikor felszabadíthatja a pokolot. Ezért a Casa del Arbol a legnépszerűbb látnivaló Baños-ban.

Swing, kilátással a kitörésre

A Casa del Arbol nemcsak a nagyszerű élmény. Ez egy funkcionális szeizmológiai alap. Carlos Sánchez, a Mt.-i őr építette. Tungurahua. Ringató segít neki pihenni. A 2006-os vulkán utolsó hullámhosszán egyedül két hétig ragadt egy domb tetején, és megfigyelésének hátterében maradt. Kis díj ellenében (2 dollár) a hinta- és faalapú kilátás örömmel osztozik mindenkivel, aki jön. És nem fél.

Quito - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - pxhidalgo | istockphoto.com
Flymeto - KalypsoWorldPhotography | istockphoto.com
Flymeto - piccaya | istockphoto.com
Flymeto - julianpetersphotography | istockphoto.com
Miért utazna velünk ide Dél-Amerika?
  1. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  2. Erős ügyfélszolgálat.
  3. A legjobb repülési kombinációkat keressük.
 Kényelmes keresés Adja el saját túráit Beszéljük az Ön nyelvét
istockphoto.com

Adrenalin ésszerű adagokban

Valójában több hinta van itt, de valószínűleg egy ideig sorban állsz. Nyugodtan beszélj Carlos-lal. Mindent el fog mondani a vulkánról, amelyet őriz. És ha úgy érzi, hogy a szél fölött ringat, próbáljon ki egy újabb adrenalincsalit, amelyet hozzáadtak a Casa del Arbol - zipline-hez.

Minden út a Casa del Arbolhoz vezet

Számos módon lehet elérni a lengést. Azok, akik ki akarják nyújtani a lábát, gyalog veszik és elhagyják a következő Bellavista kilátást. A csúcsra bérelt autóval vagy quaddal is eljuthat, akár busszal is.

Ahol a turisták vannak, ők is vállalkozók. Ha nem mersz felmenni a Casa del Arbolba, a környéken számos társaság vezet egyenesen a hinta felé és vissza. Naponta többször távoznak. Ne feledje azonban, hogy ezeket a túrákat nagy csoportokban szervezik meg, és ez azt jelenti, hogy hosszabb várólistát folytatnak veled, amelyet Önnek állnia kell.

Létrehozott hinta, vagy nem, de

A menetiránytól függően előfordulhat, hogy egy alternatív faházat találsz olyan hintatal, amelyet egy domboldalon építettek a Casa del Arbol közelében, és talán egy kissé parazitikus a “Hinták a világ szélén” dicsőségén. Még tőlük is gyönyörű kilátás nyílik a környező Sangay és Llanganates nemzeti parkokra, és a hinta ára fele, miért ne próbálja meg összehasonlítani a tapasztalatokat. Swing, majd folytassa egy rövid utat a tetejére.Kapcsolódó cikkek