A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
 Kényelmes keresés
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Adja el saját túráit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Zürich (ZRH)

Svájc egyedi kirándulásokkal, tipp egy időskorúak számára

Miért üljön otthon, amikor a világon olyan sok gyönyörű hely van, amit érdemes megnézni! Ha ebben az időben nem akarja eltölteni nyaralását a tenger mellett, akkor Svájc remek alkalom a csodálatos napok eltöltésére és a példa nélküli látványosságok megtekintésére!

A bázeli érkezés után nagy örömére válik egy kirándulás Svájc történelmi szívében, meglátogatja a teret, a városházt, a várpalotákat és a Rajna csodálatos gótikus katedrálisát, és meg fogja látni a Spalentor szimbólumát. Bern fővárosában tegyen kellemes és békés sétát a Medve-vár közelében az építészeti központba, történelmi árkádjával az Aare folyó felett. Menj a svájci Neuchatel legnagyobb tóhoz. Egyedülálló városnéző túra Estavayer-le-Lac középkori városába, csodálatos építészetével és a híres Savoy kastélygal.

Ha szereti a természet vízműveit, ne hagyja ki a Genfi-tót, valamint a Genfi város egyedülálló hangulatú túráját, és a tóparti sétány egy szökőkút és virágóra segítségével elvarázsolhatja magát. Kíváncsi turisták meglátogathatják az Olimpiai Múzeumot.

Napi kirándulás a berni Alpokba, megállással Svájc egyik legszebb falujában - Gruyeres, a Saanen és a Gstaad hegyi üdülőhelyekben, és vegye fel a felvonót a Col du Pillon-tól a Gleccserig, ahol szintén élvezheti a térség szerény kirándulásait. Élvezze a gleccserekre és a berni, a Freiburgi és a Francia Alpok legmagasabb csúcsaira néző panorámát.

Ha többnapos nyaralásra jár ide, akkor mindent megtehetsz, amiben gyönyörűen sétálhat, megismerkedhet és élvezheti a svájci Alpok illatának remek hangulatát.

Foglaljon olcsó járatokat Svájcba online és otthona kényelmében!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória

tipy  55