Srí Lanka időjárása egész évben többé-kevésbé állandó, a part menti hőmérséklet 25 és 30 ° C között van. Az alföldeken és a hegyekben 15 és 18 ° C között. Csak a monszunokra kell figyelni. A főszezonban decembertől áprilisig a legjobb a sziget déli részén nyaralni, éppen ellenkezőleg a szezonon kívül májustól októberig, inkább a keleti parton.

Időjárás Colombóban

Colombo időjárása egész évben stabil, a július és augusztus hónap kivételével, amelyek a legesősebbek. A tenger hőmérséklete egész évben alkalmas úszásra.

COLOMBO

Mikor kell Srí Lankára repülni

Srí Lankára egész évben repülhet. A legnépszerűbb a decembertől áprilisig tartó időszak. Ez az úgynevezett főszezon, és minden bizonnyal megmutatkozik mind a repülőjegyek, mind a szállás árain.

De amikor ideális Srí Lankára menni, az útitervétől függ. Januártól áprilisig a legjobb a sziget délnyugati részén vagy a hegyekben tölteni az időt. Alternatív megoldásként júliustól szeptemberig, de az óceán viharos lehet, és vigyáznia kell. Áprilistól októberig a keleti és északi partok ajánlottak. Az idő napos és az óceán nyugodt.

A legolcsóbb járatok Colomboba az időjárás függvényében

A grafikon leírja Colombóba induló járatok minimális árait és azok hetek szerinti alakulását. A grafikonon szereplő további adatok az átlagos nappali és éjszakai hőmérsékletet, valamint a teljes csapadékmennyiséget mutatják, ha rendelkezésre állnak adatok. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira a részletesebb aktuális adatok a keresőmotorból megszerzéséhez.

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Colombo között, HUF-ban

Megtekintheti, hogy melyik dátum a legjobb a Colombo-i indulásra, a célállomás időjárása és az aktuális jegyár miatt.

A legolcsóbb járatok Bécs és Colombo között

A következő ábra a Bécs és Colombo közötti repülőjegyek legalacsonyabb árát mutatja az időjárás függvényében. Kattintson a grafikon egyes oszlopaira, hogy részletesebb aktuális keresőmotor-adatokat kapjon.

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Colombo között, HUF-ban

Mit kell tudni ezután Srí Lankáról

Tudsz mindent Srí Lankára-ért? Ideje jegyet választani.

Válassz jegyet