Spanyolország éghajlata nagyon változatos. Az ország keleti és déli része nagyon meleg. A napsütéses napok dominálnak, minimális csapadékmennyiséggel. A tél enyhe. Az északi part viszont hideg, és nagy esőzések jellemzik. A nyári hónapokban az átlagos léghőmérséklet 25 ° C körül mozog. Télen az átlagos hőmérséklet 15 ° C körül mozog.

Mikor kell Spanyolországba repülni

A fő szezon június és július. A legolcsóbb hónap Spanyolországba február. Írja be a kívánt indulási repülőteret és indulási dátumot a fenti keresési űrlapba, és oldja fel Spanyolország legújabb repülőjegy-ajánlatait.

Időjárás Barcelonában

Melyek a legjobb hónapok Barcelona látogatására? Az idő az év nagy részében kellemes. Májustól július végéig azonban a legjobb időjárást tapasztalja, ami ezeket a hónapokat különösen vonzóvá teszi a városlátogatás szempontjából. Szeptember is jó hónap.

Augusztus általában meleg (néha 34 ° C körüli csúcspontot ér el) és párás, így ha kedveli a nedves szaunákat, akkor ez az évszak az Ön számára. Komolyan, azonban ez a megnövekedett páratartalom még melegebbnek tűnik a hőmérsékletet. Ha úgy dönt, hogy augusztusban ellátogat Barcelonába, válasszon egy légkondicionált szállodai szobát.

Hidegebb hónapok

Az októberi és novemberi időjárás még mindig kellemes, de kissé lehűlni kezd (21 ° C - 15 ° C, 69 - 59 ° F). A napot azonban nem minden nap találja meg, ezért készüljön fel olyan napokra, amikor felhős lehet egy kis eső.

Ne feledje, hogy ezek csak irányelvek, és az időjárás évről évre kissé változhat. Különösen az utóbbi években volt némi ingadozás a normától.

BARCELONA

Járatok Barcelonába az időjárástól függően

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Barcelona között, HUF-ban

Időjárás Madridban

A madridi 650 méteres nagy magasságnak köszönhetően nyáron és télen egészen más hőmérsékleteket tapasztal. A legkellemesebb meleg időjárás május és július közepe között csökken, amikor az átlagos hőmérséklet 20 és 32 ° C (68 ° F - 90 ° F) között van.

Július végén és augusztus folyamán néha 40 ° C-ig is felmelegedhet. Az éjszakai hőmérséklet 18 Celsius fok körül marad. A madridi éghajlat azonban alacsony páratartalmú, ezért magas hőmérséklet mellett könnyebben elviselhető.

Szeptember egy kellemes hold, amelynek hőmérséklete körülbelül 25 Celsius-fokig terjed. Október még mindig meglehetősen meleg, a napi átlagos hőmérséklet 20 Celsius fok (68 ° F), és még mindig kellemes idő a látogatásra.

Madridban többnyire száraz az idő, de ez nem jelenti azt, hogy az eső kizárható. Különösen a téli hónapokban. Ne feledje, hogy ezek a hőmérsékletek átlagok, és az időjárás változhat a normálistól

MADRID

Időjárás Malagában

Málagában a nyár rövid, meleg, párás, száraz és többnyire tiszta, a tél pedig hosszú, hideg, szeles és részben felhős. Az év folyamán a hőmérséklet általában 45 ° F és 88 ° F között mozog, és ritkán van 38 ° F alatt vagy 97 ° F felett.

A strand / medence pontszámai szerint az év legjobb ideje Málagába látogatni forró időjárás miatt június közepétől szeptember elejéig.

MALAGA

Repülések Malagába az időjárástól függően

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Malaga között, HUF-ban

Mit kell tudni ezután Spanyolországról

Tudsz mindent Spanyolországba-ért? Ideje jegyet választani.

Válassz jegyet