A jegyet vásárolni kívánók mintegy 50% -a nem tudja pontosan, hova akar repülni. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor hasznos lehet egy keresőmotor. Ő választja ki az Ön számára ideális jegyet.

Mielőtt jegyet vásárolna

Hogyan működik mindez? A “Hol” mezőbe írja be a világ régióját (Európa, Afrika, Ázsia) vagy az egész országot, amely érdekli. Esetünkben Spanyolország, ezért választjuk az úti célt. Ezután meghatározzuk azt az intervallumot, amelyben repülni akarunk, és a tartózkodás napjainak számát. A bevitel alapján az összes lehetséges spanyol repülőtér generálódik az Ön számára, és Ön csak azt választja, hogy inkább Barcelonába, Madridba vagy Malagába szeretne-e menni. A keresés egyszerű, gyors és ami a legfontosabb egyértelmű. Sokkal könnyebbé teszi az idejét és a kereséssel végzett munkát. A rendszer főleg sok fapados fuvarozót (Ryanair, Easyjet és Vueling), valamint olyan klasszikus légitársaságokat fog létrehozni, mint a Lufthansa és a CSA.

április

Az április általában a legnépszerűbb hónap Spanyolország meglátogatására.

Tagok

Januárban a legkevesebb más utazóval találkozol Spanyolországban.

1500 CZK-tól

Do Barcelony

madridi repülőtér

Nejvíce letů přistává na letišti Madrid Airport (MAD).

Mennyibe kerül egy jegy Spanyolországba

A hozzávetőleges árak 808 CZK-ból indulnak egyirányú járatokra, és 2500 CZK-ból az oda-vissza járatokra egy meghatározott időszakra. Az árak és a rendelkezésre állás változhatnak.

Várja a legolcsóbb járatokat Barcelonába, Málagába vagy Mallorcára, de leginkább csak télen, főleg Németországból vagy Bécsből.

A legdrágább járatok a Kanári-szigetekre és Spanyolország északnyugati részére irányulnak.

Néhány nappal az indulás előtt nem érdemes jegyet vásárolni. Tehát ne vásároljon last minute jegyeket, az ideális idő a jegyek vásárlására körülbelül 4 hónappal indulás előtt, nyári utazásra. Téli utazásra csak 2 hónappal indulás előtt vásároljon jegyet.

Mikor kell jegyet vásárolni Spanyolországba

Mikor lehet jegyet venni Barcelonába

A legolcsóbb oda-vissza járat Budapestről és Barcelona között, HUF-ban

Mikor kell jegyet vásárolni Valenciába

A legolcsóbb oda-vissza járat Bécs és Valencia között, HUF-ban

Mikor lehet jegyet venni Madridba

Madrid nem tartozik a leglátogatottabb célállomások közé, így nem mindegy, hogy mikor vásárol jegyet. A jegyek vásárlásának ajánlott ideje körülbelül 2-3 hó az indulás előtt.

A legolcsóbb oda-vissza járat Pozsony és Valencia között, HUF-ban

Legjobb nap indulás Spanyolországba

Nem számít. Spanyolország nagyszerű az év bármely szakában.

GYIK a spanyol jegyek vásárlásához

Milyen légitársaságok repülnek Spanyolországba?

A Spanyolországba irányuló legolcsóbb járatokat olyan légitársaságok szervezik, mint a Ryanair, a Wizz Air, az Eurowings vagy a Vueling.

Milyen légitársaságok repülnek Madridba?

Olcsó légitársaság repül Wroclawból, Nürnbergből, Krakkóból és Prágából. Ibéria Bécsből, Prágából és Krakkóból. A Wizz Air és egy klasszikus járat, például a CSA is Prágából repül.

Mennyi ideig tart a spanyolországi repülés?

Az átlagos repülési idő Prága és Madrid között 2 óra 55 perc. A Bécs és Valencia közötti közvetlen járat 2 óra 45 percet vesz igénybe. Prágától a Kanári-szigetekig 4 óra alatt.

Mennyibe kerül egy jegy Spanyolországba?

A madridi jegy ára 553 CZK között mozog egyirányú járat esetén. A menettérti jegy ára 1800 CZK.

A legjobb nap indulás Spanyolországba

Télen a hőmérséklet szinte nem csökken 5 fok alá. Ezért ajánlott egész évben jegyeket vásárolni.

Hol lehet jegyet vásárolni Spanyolországba?

Ideális esetben egy utazási irodán keresztül, amely mindent elintéz, tanácsot ad és minden helyzetben segít. Az utazási irodán keresztül vásárolt jegyek elsősorban azoknak az utasoknak jelentenek előnyt, akiknek nyelvi akadályai vannak, és kevésbé képesek eligazodni a vállalatok különböző nyelvű weboldalain. Látogassa meg a legelőnyösebb jegyek generátorát és kombinátorát.

Miért vásároljon nálunk jegyet?

  1. Erős ügyfélszolgálat.

  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.

  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.

Mit kell tenni a spanyolországi leszállás után

Mit kell tenni a barcelonai leszállás után

A repülőtér és Barcelona központja közötti utazás a közlekedési módtól és a csúcsforgalomtól függ. Különféle közlekedési kapcsolatokat használhat, mint pl vannak buszvonalak, metró vagy elővárosi vonatok. A repülőtér és a központ közötti idő körülbelül 30 percet vesz igénybe. A 46-os busz a leggyakrabban használt vonal a belvárosba utazva. Csak a buszra érvényes jegyet vásárolhat a sofőrtől 2,15 € áron.

Lehetőség van egész napos tömegközlekedési jegyek vásárlására is 8,40 euróért, vagy 10 darabos T-10-es jegyek blokkjára, összesen 10 euró áron. Vagy megvásárolhat egy blokkot T-10 jegyeket (10 db) 10 € értékben.

Az L9-es metró mindkét állomás állomásaival szintén a központba vezet. A metrójegy ára 4,50 euró, és csak metrókapcsolatokon belül átruházható. Barcelona központjának eléréséhez át kell váltania a kék vagy piros metróvonalra, amely körülbelül 50 percet vesz igénybe.

Ha Barcelonán kívülre tart, megfelelő közlekedési mód az R2 elővárosi vonat.

A vonatjegy 4,10 euróba kerül, a fent említett T-10 jegyek egyikét is igénybe veheti.

Az Airbus egy speciális vonal, amely csak a repülőteret szolgálja ki, és nem része a tömegközlekedésnek. A közvetlen út a repülőtérről közvetlenül a központba 35 perc, az ára 5,90 €.

Ha késő este érkezik reggel 23:00 és 5:00 között, utazjon az N17-es (1. terminál) vagy az N16-os (2. terminál) busszal. A buszok húsz percenként közlekednek, a jegyek 2,50 euróba kerülnek.

Gondolsz más kérdésekre? Örömmel beszélgetünk veled online csevegésben, vagy írunk e-mailbe. Telefonon is elérhetőek vagyunk. Mindkét adatot megtalálja ennek az oldalnak a láblécében.

Mit kell tenni a madridi leszállás után

A többi nagy európai és nemzetközi repülőtérhez hasonlóan Barajas is számos módot kínál a metropolisz elérésére. Chamartín, a Príncipe Pío buszpályaudvar vagy az üzleti negyed Nuevos Ministerios északi részén. A kapcsolat óránként háromszor indul reggel 6 és 23.30 között, és az egyirányú jegy 2,60 euróba kerül.

Valamennyi terminált Madridhoz a 8-as metró köti. Innen más vonalakkal vihet más metróállomásokra. A metró óránként négyszer jár a repülőtérről, 06: 00-01: 30 között. Készítsen 4,50-6 eurót minden viteldíjért.

Madrid központjába a helyi tömegközlekedési buszokkal is el lehet jutni. A csak az 1., 2. és 3. terminálról közlekedő 101-es vonal a város szélére vezet a Canillejas csomópontig, míg a 200-as busz összeköti az összes terminált a fontos Avenida América csomópontig. Az egyetlen, egész nap közlekedő 203-as expressz vonal az összes terminálról szállítja az utasokat a már említett Atocha állomásra.

Valencia repülőtér

A központ metróval érhető el Valencia repülőterétől.

Népszerű járatkombinációk Spanyolországba

Mit kell tudni ezután Spanyolországról

Már van Spanyolországba jegyed? Olvassa el a Spanyolországról útmutatót.

Nyissa meg a varázslót

Legjobb jegyek Spanyolországba