A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Útközben gondoskodhatunk rólad.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Edinburgh (EDI)

Skócia városai, amelyeket ne felejtsen el meglátogatni

Glasgow az ipar és a művészet központja. A színházak és galériák a világ vezetõi közé tartoznak. Talál olyan világhírű szobrászokat és tervezőket, mint Charles R. Mackintosh. Egyedülálló stílusa számos épület kéziratában található. Érdemes meglátogatni egy progresszív zenei jelenetet, számos híres zenekarral. Glasgow éjszakai élete teljesen verhetetlen. Van egy modern művészeti galéria, egy futurisztikus épület egy tudományos központtal és a Szent Mungó-múzeum.

Edinburgh, a főváros

A legszebb város Edinburgh nemcsak Skóciában, hanem a világon is. Ez egy nagyszerű oktatási és kulturális központ. Az északi és kelet felé a Forth-öböl veszi körül. Az uralkodó épület a Castle Rock. Az óváros bonyolult utcáin keresztül lehet elérni, ahonnan a sötét középkor lélegzik. A fő turisztikai artéria a Royal Mile, amely eljuttatja a királyi rezidenciához, a Skót Parlamenthez és a kihalt Arthur üléshez.

Edinburgh-ből van az Union-csatorna, amely összeköti a Fkirki és Clyde-csatornát Falkirk közelében, amely végigvezeti Önt Glasgowba. A Stirling is érdemes meglátogatni a skót alföldön, ahol megtalálható a kastély, William Wallace nemzeti hős emlékműve és a BannockBurn csatatér. Látogasson el a golfpályákra St. Andrews, ahol meglátogathatja a katedrális romjait vagy a strandot.

Fontos városok Perth és Aborath. A királyok koronázásának hagyományos falu a közeli Scone falu. Vásároljon Edinburgh-ban vagy Dundee-ben.

Glasgow repülőtér Prágából érhető el 4 óra alatt. olcsón vásárolni. Tegyen egy kirándulást, és fedezze fel őseink által hagyott látnivalókat, vagy élvezze a város nyüzsgését és a végtelen hosszú inget.Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória

nincsenek kategóriák