A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 Készítse el útiterveit
 Kényelmes keresés
 Beszéljük az Ön nyelvét
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Ostersund (OSD)

Síelés a svéd Åre-ban élmény lesz!

Jól ismeri az alpesi sípályákat és sípályáikat, idén másutt utazik. A síparadicsom Skandinávia, a síközpontok versenyeznek az Alpok síelésében. A legismertebb és legjobb skandináv üdülőhely a svéd Åre.

Az Åre sípálya Jämtland Åre svéd közösségében található. Åre közelében található, mintegy 80 km-re Östersundtól.

Az Åre sípálya az alpesi síelők sípályáiról híres. Az Åre síállomás teteje 1,274 méter tengerszint feletti magasságban van. A terület kezdőknek és gyermekeknek is megfelelő. A 10 legkönnyebb nehézségi sípálya még tapasztalatlan síelőket is értékelni fog. Az adrenalin szerelmeseinek az üdülőhely hét fekete sípályával rendelkezik.

Åre-ban a Šárka Záhrobská cseh nemzeti csapat tagja elnyerte az aranyérmet a szlalomban a 2007-es világbajnokságon.

Fedezze fel ezt a festői várost, és skandináv üzleteket és éttermeket talál.

A síelés mellett túrázhat a tónál mozgatható motorral, sífutással, valamint népszerű síeléssel és szabadidős tevékenységekkel is rendelkezik. Az üdülőhelytől távolabbi szűz természetben rénszarvas és sarki róka találkozhat.

Åre népszerű úticél a nyári vakációhoz is. A látványosság természetesen egy sétáló túrahálózat. Érdekes látnivalók a 13. századi kő templom. vagy egy csodálatos ősi udvar az Ullan folyónál.

Akár télen, akár nyáron megy Åre-ba, biztosan nem fog unatkozni. Svédország vonzza a gyönyörű természetet és műemlékeket. Cserélje ki az Alpok idén Svédországra, és nem fogja megbánni. Olcsó repülőjegyek a (z) Svéd Östersund területére való vásárláshoz még ma!Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória

nincsenek kategóriák