A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Erős ügyfélszolgálat.
  2. Több mint 600 millió repülési kombinációt kínálunk.
  3. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
 Készítse el útiterveit
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 Adja el saját túráit
 Ossza meg ajánlatait barátaival
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Seychelly (Seychelly)

Seychelle-szigetek - paradicsom a földön

A kristálytiszta, kék vízével,a finom, fehér homok minden árnyalatával, és látványos sima kőzeteivel képezi a világ egyik legszebb tengerpartját. A Seychelle-szigetek strandjai teljesen lenyűgözőek és lélegzetelállítóak. Ha el akarja kerülni a tömeget, számtalan választási lehetősége van,hogy egymaga legyen, mivel minden tengerpart szabadon megközelíthető. A buja növényzet és a pálmafák még a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot biztosítanak.

Dzsungel és a hegyek

A Seychelle-szigeteken nagyon vad dzsungel illetve hegység található, mely a legtöbb ember számára meglepő. A gránithegyek jelenléte sok természeti táj szerelmesét vonzza,hogy felfedezze őket. Ez határozottan egy nagyszerű program, amelyet akkor ajánlunk, ha a tengerparton pihengélést, vagy a tengerben búvárkodást már unalmasnak találja.

Korallzátonyok

A korallzátonyok egyre értékesebbé válnak, mivel azok fokozatos pusztulása az egész világot érintik. Itt olyan gyönyörű helyeket fog találni, amelyek teljesen sértetlenek, és ahol hatalmas élmény nyújt a színes halakkal és korallokkal gazdag víz alatti világ.

Gyönyörű növény- és állatvilág

Meg fog lepődni, hogy az óceán közepén lévő szigeteken mennyire változatos az állat és növényvilág. Különféle helyi madarak, egzotikus állatok és érdekes virágok gazdagítják a szigetet. A területének 50% -a olyan nemzeti parkok és természetvédelmi területek, ahol a világ legveszélyeztetettebb fajai is fellelhetőek, a föld legkisebb békaitől az óriás teknősökig.

Esküvői helyszín

A Seychelle-szigeteket továbbra is luxus célállomásnak tekintik, így a turisták nem látogatják tömegesen. Ezért mindig talál egy üres tengerparti részt egy zavartalan esküvői fogadására vagy romantikus esküvői ceremóniára.

Földi Paradicsom

Bármikor repülhet Seychelle-szigetekre, mert a hőmérséklet állandóan 30 ° C körül van. Még az esős évszakban is kellemesen meleg van és az esőzések sem tartanak napokig. A szigeten nincsenek mérgező állatok, mivel a paradicsomban nincs keresni valójuk. Az esőerdőkben ´szerelem dió´-t találhat , amely a Seychelle-szigetek Lodoicei gyümölcse.Ez a dió egy nőies hátsóra vagy ölre emlékeztet, életnagyságú méretben. Ez az óriás kókuszdió csak hét évente érik, amikoris 20-30 kilogramm súlya van és fél méter átmérője. Ha szeretne vásárolni ebből a termésből, az ára körülbelül 200 euró. Mindegyik darab regisztrációs jellel van ellátva, és az így megjelölt dió haza is vihető.

Bár a Seychelle-szigeteket luxus célállomásnak tekintik, manapság elfogadható áron lehet vásárolni repülőjegyet és viszonylag megfizethető áron található panziókban szállás. A szokásos trópusi paradicsomoktól eltérően, itt teljes mértékben élvezheti a túrázás és a kerékpározás örömét. Persze a legjobb dolog az, ha jól kipihenünk magunkat útközben valamelyik strandon, így élvezhetjük a gyönyörű tengert és a meleg napsugarakat egyaránt.

Népszerű járatkombinációkKapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória