A Flymeto regisztráció előnyei
  1. Az ismeretek új lehetőségeit keressük az utazás révén.
  2. Szolid jegyárusítók vagyunk, 2016 óta működünk a piacon.
  3. Erős ügyfélszolgálat.
 500 millió repülés 10 másodperc alatt
 1,5 millió szálloda 10 másodpercen belül
 Adja el saját túráit
 Készítse el útiterveit
 Beszéljük az Ön nyelvét
Repülőjegyek
Honnan

Budapest (BUD)   Bécs (VIE)

Hova

Praslin-sziget (PRI)

Legyen örömmel turista Dar es Salaamban!
Afrika · Tanzánia
Oct 11, 2015 2 min
Bővebben ..

Seychelle-szigetek - földi paradicsom

A kristálytiszta víz a kék minden árnyalatával, a finom fehér homok és a látványos sima sziklaképződmények a világ legszebb strandjai közé tartoznak. A Seychelle-szigetek strandjai teljesen lenyűgözőek és lélegzetelállítóak. Ha el akarja kerülni a tömeget, számtalan választása van, hiszen minden strand szabadon megközelíthető. A buja növényzet és a pálmafák a legnagyobb melegben is kellemes árnyékot adnak.

A Seychelle-szigeteken nagyon zord dzsungelek és még hegyek is találhatók, ami a legtöbb embert meg fogja lepni. A gránit hegyek sima megjelenése sok gyönyörű természeti táj szerelmesét lenyűgözi, és közvetlenül felfedezésre ösztönzi őket. És mindenképpen remek elfoglaltság, amelyet akkor ajánlunk, ha elfárad a tengerparti pihenésben vagy a tengeri sznorkelezésben. A korallzátonyok egyre értékesebbek, mert az egész világot érinti a kifehéredés. Ennek ellenére csodálatos, teljesen ép megjelenésű helyekre talál, ahol a színes halakban és korallokban gazdag, lenyűgöző víz alatti világ izgalomba jön.

Meg fog lepődni, hogy milyen változatos állat- és növényvilág létezik az óceán közepén lévő szigeteken. A helyi madarak, egzotikus állatok és érdekes virágok sokfélesége feldobja a szigeteken való tartózkodását. A terület 50%-a nemzeti park és természetvédelmi terület, ahol a világ legveszélyeztetettebb fajai élnek, a föld legkisebb békáitól az óriásteknősökig. A Seychelle-szigeteket még mindig nagyon fényűző úti célnak tartják, és nem látogatják turisták tömegei. Ezért mindig talál egy darab üres strandot a zavartalan esküvői fogadáshoz vagy romantikus esküvői nyaraláshoz.

Praslin-sziget - Menj velünk nyaralni
Keresés

Még olcsóbb járatokat és szállásokat kínálunk.

#Történelem
Flymeto - Seychelle-szigetek - földi paradicsom
Flymeto - Seychelle-szigetek - földi paradicsom
Miért utazna velünk ide Afrika?
  1. A legolcsóbb vásárlás garanciája.
  2. A legolcsóbb jegyfejlesztő.
  3. Biztonságosan hazaviszünk.
 Ossza meg ajánlatait barátaival Készítse el útiterveit Adja el saját túráit

Bármikor repülhet a Seychelle-szigetekre, mert elhelyezkedéséből adódóan folyamatosan 30 °C körül mozog a hőmérséklet. Még az esős évszakban is, mert kellemesen melegek és nem tartanak napokig. Nálunk megtalálja a legjobb jegyeket az online keresőben, és ha időt szeretne spórolni a szállás kiválasztásával, javasoljuk a honlapunkon található “csomagok” funkciót, amely egy kombinációt jegy - szálloda

Az egész szigeten nem fogsz találkozni mérgező állatokkal, hiszen nekik nincs mit keresniük a paradicsomban. A dzsungelben szerelmi diófélékkel, Lodoicei Seychelle-szigeteki gyümölcsökkel találkozhatunk. Hasonlítanak egy női háttérre vagy egy nő életnagyságra való ékére. Ez az óriási kókuszdió csak hét év után érik, amikor 20-30 kilogrammot nyom, átmérője pedig eléri a fél métert. Ha szeretne vásárolni egy ilyen gyümölcsöt, az ára körülbelül 200 euró. Minden darabon van regisztrációs jel és az így megjelölt dió is hazavihető.

Bár a Seychelle-szigetek luxuscélpontnak számít, manapság már megfizethető áron lehet jegyet vásárolni, és a panziókban való szállás viszonylag kedvező. A hagyományos trópusi paradicsomokkal ellentétben teljes mértékben élvezheti a túrázást és a kerékpározást. Nos, a legjobb egy jó pihenés néhány strandon, élvezze a gyönyörű tengert és a meleg napot.

Gyakran ismételt kérdések a Seychelle-szigeteki tengerparti nyaralásokról

Hol vásárolhat repülőjegyet Seychelle-szigetekre?

Megtalálhatja a legjobb prágai járatokat online keresőnkben.

Nálunk vásárolhat járatok Budapestről az összes elérhető repülőtérre.

Mennyi ideig tart a Seychelle-szigetek repülése?

Repülési idő Prágából Seychelle-szigetekre=12 óra, ez egy összekötő vonal. Távolság Prágától=7240 km.


Kapcsolódó cikkek

Címkék

Kategória